Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivo Isakovs

+45

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 766 skatījumi

Gremošanas fermentu tabletes

Veselība » Slimības un simptomi

Pirms gada bija problēmas ar aizkuņģa dziedzeri. Izskatās ka problēma nak atkal virsū, izjūtu tāspašas sāpes un sajūtas kā pirms gada. Tad man ārsts izrakstija zāles, kas palīdz aizkuņģa dziedzerim, kaut kādu gremošanas fermentu, vai ko tādu. Nosaukumu neatceros bet atceros kā šīs zāles izskatijās. Tās bija burciņā, kapsulveidigas. Viena kapsulas puse bija zaļa, otra brūna. Varbūt kāds palīdzēs lūdzu atcerēties noasaukumu?
Paldies!

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Osmanis

+3608

 
Interesanti vai tas ārsts pateica, kas ar to tavu aizkunģa dziedzeri nav tā un no kā ir sāpes, diagnoze kāda?

pirms 10 gadiem  

Ivo Isakovs, pirms 10 gadiem :

Ja godīgi tad viņš tā īsti arī neko nepateica. Pēc visām analīzēm, viss uzrādījās kad ir Ok, bet izrakstija šīs zāles, kuras palīdzeja.

Osmanis, pirms 10 gadiem :

Es tev ieteiktu pasekot līdzi tam ko tu ēd, jo visdrīzāk ka problēma būs tieši neveselīgajā pārtikā un pamainīt ēdienkarti uz dabiskākiem pārtikas produktiem, vēlams pašaudzētiem, jo veikalu pārtika ir pilna ar visādiem draņķiem, kaitīgām e-vielām, pesticīdiem un netikai tas vien.
Zāles vispārīgi arī ir kaitīgas un var bez jau esošajām veselības problēmām dot klāt jaunas citas, man personīgi tās nevieš nekādu uzticību, tāpat arī ārstu kompetence.

anonims...., pirms 10 gadiem :

pilnīgi piekrītu,jo manis ieteiktais Kreon ir vairāk domāts kā ferments,kas palīdz zarnām strādāt....aizkuņģa dziedzerim nevajadzētu sāpēt,ja tas neizdala kādu fermentu.Tad problēmas rodas citur,kā jau teicu,zarnās.Ir vēdera pūšana,smaguma sajūta utt.Tā kā vajadzētu šai lietai pieiet nopietnāk,vēl jo vairāk,tavos gados.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

anonims....

+821

 
varētu būt Kreon,kapsulas krāsu gan neatceros.Bet pati lietoju un tas ir aizk.dz.ferments.

pirms 10 gadiem  

Ivo Isakovs, pirms 10 gadiem :

Paldies! Tāspašas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.