Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67101 jautājumi, 283684 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 148 skatījumi

Jau divus mēnešus ļoti sāp celis, sāp arī pa naktīm. Pirmās sāpes parādījaš pirms 2 gadiem. Cik ilgi drīkst ciest sāpes?

Veselība » Slimības un simptomi

Pirmās sāpes bija apmēram pirms diviem gadiem. Iesāpējās kādu reizi mēnesī un neilgi, tagad sāp tā kā no iceļgala iekšpuses, tā, ka nevaru gulēt arī naktīs. Dzeru glikozamīns- kolagēns 2, smērēju fastum gel, bet nepalīdz uz ilgu laiku. Ģimenes ārsts saka, ka jāpadzer vēl kādu mēnesi (dzeru jau divus mēnešus), cik ilgi tā sāpēs, ko man darīt?

Pirms 2 mēnešiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sāpes ceļgalā, kas ilgst tik ilgu laiku, noteikti ir jāņem nopietni. Ilgstošas ceļgala sāpes var būt saistītas ar dažādām veselības problēmām, piemēram:

Osteoartrīts: Ceļa locītavas nolietošanās, kas bieži notiek ar vecumu.
Meniska bojājums: Skrimšļa bojājums ceļa locītavā.
Saites bojājumi: Ceļa saites, piemēram, krusteniskās saites, var būt bojātas.
Bursīts: Locītavu maisiņu iekaisums.
Cīpslu iekaisums (tendinīts): Cīpslu iekaisums ap ceļgalu.
Reimatoīdais artrīts: Autoimūna slimība, kas izraisa locītavu iekaisumu.
Sāpes, kas turpinās vairāk nekā dažas nedēļas un kļūst tik intensīvas, ka traucē miegu, ir noteikti jāizvērtē medicīnas speciālistam. Īpaši ja sāpes pastāvīgi pieaug vai ir saistītas ar citiem simptomiem, piemēram, pietūkumu, apsārtumu vai ceļa kustību ierobežojumiem.

Ir svarīgi nemēģināt ciest sāpes pārāk ilgi, jo tas var novest pie hroniskām problēmām vai komplikācijām. Jums būtu jākonsultējas ar ārstu vai ortopēdistu, kas var veikt nepieciešamos izmeklējumus.

pirms nedēļas  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Krumu dakterus neiesaku. Sāpēm iemeslu var būt daudz. Jādodas uz konsultāciju pie kaulu speciālista. Tikmēr aptin sāpošo vietu ar Fitelaka lapām. Sāpēs noņems, iemeslus nē. Ja nezini, kā izskatās, internetā atradīsi.

pirms 2 mēnešiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.