Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja vēders nav uzpūsts un nesāp, tad tas ir normāli un satraukumam nav pamata. Jāsatraucas ir tikai par nepietiekamu daudzumu urīna izvadi no organisma, jo tas liecina par nieru mazspēju un var beigties letāli.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Pilnīgi piekrītu. Iemesls, kāpēc nekas nenāk ārā, bet ēstgriba un ēšana notiek, ir, ka vēderā baktērijas ir izmēztas ārā un jaunas nav atjaunojušās. Nav, kas pārstrādā tavu barību. Un par normālu vēdera izeju arī ir katram savādāk. Citam normāli ir reizi četrās dienās, citam divreiz dienā. Pats zini, cik bieži parasti to vajag tev.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Normāla vēdera izejai ir jābūt reizi dienā, bet ņemot vērā, ka pirms tam esi nomocījies ar caureju, tad varētu būt, ka organisms tagad uzņem papildus barības vielas. Bet pie tā ēdiena daudzuma ko apēd īsti labi tomēr neizskatās. Aizej pie ārsta un uztaisi analīzes, tad arī prāts būs mierīgāks.

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

Kad kakāju, tur kautkas nedaudz sarkans izlien laukā, pagaidām cietas kakas nav bijušas bet nāk tikai nedaudz šķidras, bet ļoti daudz uzņēmu šķidrumu, daudz dzēru tēju, aizvakar izdzēru kadus 1.5L tēju. Tas sarkanais kas nedaudz izlien, ir normali?

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Kas tas ir sarkanais???!!! Nu tu ar uzraksīji. Te ja var izplūst garās runās. Izskatās pēc asinīm vai miesas? Ja asinis, tad tas varētu būt no tavas caurejas. Padzer smectu un linexu un vēders darbosies kā pulkstenis.
Ja tas vairāk izskatās pēc miesas, tad vai nu esi dabūjis hemoroīdus vai arī izslavēto šofera slimību, kad zarnas sāk krist ārā. Un tur nu tev ir jādodas pie ārsta, jo ātrāk, jo labāk!

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

Viņs neizlien laukā, kad kakāju, vins itkā pabī'das, bet iekšpuše uz āru viņš nelien, varbut tas ir kas cits, vai arī tam tā jabut? Pakakāt, es varu labi, itkā problemas nav.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.