Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1694 skatījumi

Ko iesākt ja nau pareizs miega režīms ??

Veselība » Vīrieša veselība

Pa dienu guļu un pa nakti nomodā! Kafija vairs nelīdz, lai nodzīvotu dienu un ieietu atpakaļ normālās sliedēs!
Ja cenšos palikt nomodā ilgāk par savām robežām sāk sāpēt ribas, sāku nesakarīgi domāt, slinkums, garlaicīgi, un ir lielas mocības!!
Vēlos uzzināt kā vislabāk normalizēt miega laiku, jo pat manas vecās metodes nelīdz, kas agrāk bija diezgan efektīvas!
Lūdzu palīdziet!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Smic

+7309

 
Pieļauju, ka tas kas sāp ir nevis ribas, bet gan aknas - no pārmērīgas kafijas dzeršanas. Principā varbūt ir vērts aiziet pie ģimenes ārsta, varbūt kādu garstāvokli uzlabojošu un tonizējošu tableti izrakstīs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Boža

+4173

 
Galvenais ir bez nopietna miega izvilkt līdz vakaram pāris dienas pēc kārtas. Ja dienā tā gribas gulēt, ka "nevar izturēt", tad uzliec modinātaju uz 30 minūtēm un ej gulēt. Nepilnas 10 min Tev vajadzēs lai aizmigtu, un 20 min Tu nogulēsi, un ja nav pārgulētas 40 minūtes, tad var aŗī normāli pamosties. Pēc šādas īsas atpūtas atkal pāris stundas var izvilkt nomodā bez nepatīkamām izjūtām. Pats šādi esmu veiksmīgi cīnījies ar nojauktu miega ritmu pēc tādiem nopietnākiem plostiem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iveta Balode

+1467

 
Pirmkārt jāpārstāj dzert kafija, vai kādi enerģijas dzērieni. Pamēģini zāļu tējas miegam. Pacenties tomēr skatīties pulkstenī un piespiest sevi negulēt dienā. Nedēļas laikā vajadzētu stabilizēties miega režīmam. Ja nesanāk ir jāmeklē ārsts. Bet viss ir paša rokās, ja vārtīsies un gulēsi dienā ir tikai loģiski, ka negulēsi nakti!

pirms 14 gadiem  

Māris Boža, pirms 14 gadiem :

Oponēšu ieteikumam par enerģijas dzērieniem. Tie papildus jauc nost ķermeņa normālo ritmu. Piedevām, ja sirds jau no bezmiega klapē nost, tad tas enerģijas dzēriens situāciju var tikai pasliktināt. Pēc paša pieredzes.

Māris Boža, pirms 14 gadiem :

Ups... Atsaucu savu iepriekšējo komentu. Ivetas atbildi neizlasīju pietiekoši rūpīgi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.