Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1970 skatījumi

ka atmest dzersanu

Veselība » Vīrieša veselība

draugs dzer ka lai liek vinam aizdomaties,par nedzersanu.Vai jamet ara no majas/

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja pats līdz ne dzeršanai nenonāks, nekas nelīdzēs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja cilvekam ta ir jau ka slimiba, un vins no alkohola nevar atteikties, tad palidzet vares tikai arsts. Un nekadas morales lasisanas vinam neintereses. Ari mest ara no majas nebus ista izeja, ja cilveks Jums ir dargs. Kaut vai lieciet vinam izveleties, tad vismaz Jus zinasiet, kas vinam pasam ir svarigaks un dargaks - Jus, vai tomer labak iedzert. Un tikai tad domajiet ko labak darit. ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mehs

+4218

 
Met uzreiz ārā, būs pašai vieglāk dzīvot. Ja žēl, tad ir jūtas un jārēķinās ar pamatīgu laika un nervu patēriņu. Palīdzēt jau vienmēr var un vajadzētu. Tikai tā palīdzēšana ir sadalāma divās daļās; 1.- lāča pakalpojums; cita vietā lēmumu pieņemšana un materiāls pabalsts - rada cilvēka atkarību no kāda un nomāc pašizdzīvošanu. 2. ir grūtāks; noslogot, piešķir viņa darbam svarīgumu, novērtējumu, dot sajūtu būt vajadzīgam un radīt cilvēkam jēgu dzīvē. Vēl ir citi faktori; rituāls, ieradums, domubiedri, relaksācija no dzīves, nepiepildīti sapņi un stress. Tas viss veido azartu un atkarību. Jautājums ir ar ko to tukšumu aizvietos, ja to noņems. Tas remdējums būs jāaizvieto ar citām interesēm, kas ir mazāk kaitīgs ģimenei un sabiedrībai. Pie tāda lēmuma ir jānonāk viņam pašam, nevis no malas to uzspiest. Ļoti azartisku aizraušanos, kas remdē atkarību var dēvēt par talantu. Ir jāveltī daudz izdomu un piepūtu, lai mainītu dzīves būtību. Lai veicas atrast pareizo pieeju.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Atradināt no dzeršanas ir ļoti grūti, varbūt centies iesaistīt dažādos interesantos pasākumos, bet tas maz ticams, ka līdzēs, varbūt jāpieņem dzeršana kā slimība un jāmeklē ārsta palīdzība, izmest vienmēr paspēsi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Vai mest ārā no mājas-- tas jau izklausās vairāk kā nevajadzīga mēbele, jautājums vai Jūs viņu mīlat, ja nē tad protams kad lai iet savu dzērāja ceļu bet ja pastāv mīlestība tad ja viņam kaut cik ir smadzenes derētu tā sirsnīgi izrunāties. Bet ne jau visiem pielec, pats esmu bijis uz balto pelīšu robežas bet laicīgi pieleca kad ar dzeršanu nekur tālu nevar tikt kā vienīgi grāvī.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Es viņu nafig mestu ārā. Alkoholisms nav nekāda slimība. Slimība ir, piemēram, vēzis. Alkoholisms ir vienkārši debīlisms. Vajadzēja ar galvu domāt, pirms muļķības darīt.

P.S. Tas ir mans subjektīvais viedoklis.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

AaAa

+383

 
Nu var piemēram tā: Dienā izder noteikt daudzumu vidēji, tad liec viņam katru reizi dzert mazāk un retāk līdz minimumam vai līdz beigšanai.
Var arī tā ka jāveic ir daudz interesantas aktivitātes lai nebūtu jādomā par dzersānu

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Pirmais ir absolūti garām. Otrais gan ir reāls, bet daudz daudz laika vajag.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.