Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Puisis

+21

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1923 skatījumi

Labdien! Man ir sekojošs jautājums. Esmu puisis, manai draudzenei ar kuru mums nav seksuāls kontakts. Tikai esam apskāvušies, sēdējuši pie v

Veselība » Vīrieša veselība

Labdien!
Man ir sekojošs jautājums.
Esmu puisis, manai draudzenei ar kuru mums nav seksuāls kontakts. Tikai esam apskāvušies, sēdējuši pie viņas mājās, kopā veikuši sadzīviskas darbības atklāja Hlamīdijas. Arī es esmu veicis sts pārbaudi kopā ar viņu, man neatklāja šobrīd Hlamīdijas, kā jau minēju seksuāls kontakts nav bijis. Jautājums ir tāds, sakiet vai Hlamīdijas var pielipt arī neseksuālā kontaktā? Nesen atradu rakstu, kuru lasīju, ka Hlamīdijas var izdzīvot arī brīvā vidē līdz 36 grādiem, ja nemaldos. Vai tas nenozīmē, ka varu inficēties? Zinu, ka viņas puisis staigājis ir arī kails un ar apakšbiksēm pa viņas māju, kuram noteikti arī ir Hlamīdijas, jo viņiem bija nedrošs sekss līdz šīm. Esmu sēdējis uz dīvānu, kur viņiem ir sekss. Arī WC izmantojis pie draudzenes. Risks ir? Un kā viņas var pielipt neseksuālā ceļā? Vai mums vajadzētu šobrīd ierobežot satikšanos pie viņas vai viņas mašīnā braukt kopā kamēr nav izārstējusies?

Otrs jautājums, kāpēc Dermatovenerologs nedod analīzes uz rokas? Kopijas arī nedrīkst pieprasīt, arī nezinu, ko viņa kartiņā atzīmēja, kad teicu, ka vēlos visas pārbaudes veikt. Pieprasīju kaut ko izsniegt uz rokas, tad izrakstīja izrakstu, kurā atsevišķi hlamīdijas nebija izdalītas, tikai STS paraugs, ka tas ir negatīvs. Vai ārste būtu iekļāvusi zem STS arī šo rādītāju? Vai ir kāds likums, kas neļauj izsniegt analīžu kopijas?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja izmantojat vienu dvieli, labiericības vai citus higēnas priekšmetus, inkubācijas periods ir līdz 14 dienām, ja pēc šī perioda, analīzes ir negatīvas Jums nekas nedraud. Analīžu rezultāti pacientam ir jāizsniedz pēc jūsu pieprasījuma, kas jums arī tika izdarīts - STS paraugs negatīvs jeb citiem vārdiem sakot neesat inficēts ar STS, hlamīdiju nav, kur ir problēma?

pirms 12 gadiem  

Puisis, pirms 12 gadiem :

Bet sakiet, ja draudzene vel zāles nelietoja šajā laikā, es nezinu, cik ilgs bija inkubācijas periods, visticamāk, ka pareizi sakiet, ka, ja būtu, tad būtu uzrādījies. Sakiet cik ilgi šie baciļi izdzīvo ārpusē?

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Inkubācijas periods ir laiks, kuram ir jāpaiet, lai jūsu organismā nonākušo vīrusu varētu diagnosticēt. Ja pēc 14 dienām pēc pēdējā kontakta ar inficēto, pēc kura jums radās aizdomas, ka varētu būt inficējies, veiktie analīžu rezultāti ir negatīvi, tad jūs neesat inficējies.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
manuprāt to konkrēto bacili var dabūt arī netiešā ceļā. Bet 100% drošs par to neesmu. Katrā ziņā ja sēdēsi uz dīvāna, tad nekas Tev nedraud. Drīzāk vajadzētu pliku krānu gar tikko lietotu podu berzēties, lai aplipinātos vai tamlīdzīgi.

SAVU analīžu rezultātus ir ikviena tiesības un pienākums ne tikai redzēt, bet arī saņemt, tā ka īsti nav saprotams kas tas par fufeli ko tu te stāsti??? Ja tie ir tā otra džeka rezultāti vai meitenes rezultāti, tad normāls ārsts Tev viņus nekad mūžā ne rādīs ne dos.

pirms 12 gadiem  

Puisis, pirms 12 gadiem :

Bija tā, ka ārste kaut ko atzīmēja un jautāja, ko vēlos, es teicu visu komplektu, viņa kaut ko atzīmēja, rezultātus izdrukas veidā neredzēju, tikai ārste, rezultātus man izrakstīja uz izraksta ar pildspalvu, nesaņēmu un neredzēju oriģinālus.

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

neko nesapratu no Tevis rakstītā. moš hlamīdijas jau Tev smadzenes saēdušas...?

Puisis, pirms 12 gadiem :

Tu neesi jocīgs?

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

brīžiem liekas ka esmu gan.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.