Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2318 skatījumi

Cik ātri aizaug rēta pēc šuvju noņemšanas?

Veselība » Vīrieša veselība

Labdien! Vēlejos pajautāt cik ātri aizaug rēta pēc tā kad tiek noņemtas šuves?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Rētas paliek.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
http://www.dermatix.lv/?id=2&subid=2
Brūce (pēc operācijas, apdeguma, ķirurģiskas manipulācijas) dzīst no vienas līdz pat vairākām nedēļām, tas ir atkarīgs no brūces lieluma.

Bojātas ādas atjaunošanai ķermenis saražo kolagēna šķiedras, veidojot pamanāmu rētu, kura normālos apstākļos izzūd aptuveni divu gadu laikā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es iegriezu sev ar papīra nazi īkšķī līdz kaulam, bet locījuma vietā. Pagāja divas nedēļas izņēma šuves, un bija strīpa ar rētu pagāja mēnesis un tagad tur nekā nav. Pat pirksts mierīgi locas. Aizmirsu pielikt kad cīpslu vēl biju pārgriezis, un pirksts gandrīz vai karājās.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars

+327

 
Rēta jebkurā gadījumā paliks jautājums paliek par to cik labi ir sašūts jo šūts man ir vairākārt bet rētas ir dažādas. Citas turas smuki kopā un vizuāli ir ok bet citas vnk galīgi garām izplūdušas šuves vietā un skata nekāda. Nu protams nozīme ir tam ar kur ir tā rēta, jo lielāka ādas kustība tai vietā piemēram locītavās jo lielāka iespēja ka rēta var izplūst.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
jaa reetas patiesi paliek :( zinu peec pieredzes. Bet ja tu domaa kad paliek mazaak pamanaamaaka un taa kaa vairaak apdziist tad jaaskataas cik liela reeta bijusi un kuraa vietaa uz aajas piemeeram man dzija visai ilgi bet peec kaada pus gada jau vareeja tikt ka gruuti pamaniit! Bet piemeeram neliela reeta uz pieres sadzija neduadz aatraak tikai vieta tik pamanaama ka vienalga redzeesi ja ieskatiisies :/

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.