Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Krūms

-50

 
  • 5

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2046 skatījumi

Ja padsmitgadniece ēd maz un neregulāri,vai tas var ietekmēt krūšu augšanas procesu?

Veselība » Sievietes veselība

Manai sexa partnerei ir mazas krūtis un viņa man teica,ka bērnībā ēda ļoti maz un neregulāri.Es domāju,ka tas varēja ietekmēt krūšu augšanu un tās attīstību(precīzi runājot,padsmitgados ēda švaki).Gribu dzirdēt kāda speciālista atbildi ! Vai es kļudos,vai nē...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Savs Choms

+17917

 
nu tad nosponsoree beibi lai tak uztaisa lielaakus pupus..!☺

pirms 14 gadiem  

Jānis Krūms, pirms 14 gadiem :

Pati sev nosponrorees un taas kruutis tiks izmiiciitas un ieveerteetas... Un shkjiet,tu taads aspraatis esi,punktu daudz,tik jeegas nekaadas... Nav ko dariit,kaa muljgjiibas raxtiit? Ej palasi kaadu graamatu,vismaz izgliitosi savu tuksho pauri! Taadi komentaari nevienu sheit neinteresee,siikais..

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

pats gadiiijumaa neesi dalbojobs ka tik idiotiskus jautaajumus seit uzdod??
kaa teikt, cik debils jautaajums, tik pat stulba atbilde...loshara
☺☺☺☺☺

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

izraadaas ka krietni stulbs arii esi ja kaut ko taadu cari pajautaat....nu riktiigs Losis

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, nevar! Krūšu augšana meitenēm ir saistīta ar pubertitāti, jeb periodu, kad meitene no bērna kļūst par sievieti. Šī perioda laikā izdalās daudz hormonu, kas arī stimulē reproduktīvo orgānu augšanu, tai skaitā krūšu palielināšanos. Krūšu izmērs ir ieprogrammēts gēnos, tā ka iepazīstoties ar savas meitenes māti var aplūkot savu meiteni un nākamo sievu nākotnē un tas neattiecas tikai uz krūšu izmēru, arī noslieci uz pilnīgumu. Sievietes krūtis nedaudz palielinās pēc bērna piedzimšanas, kā arī ir saistītas ar meitenes augumu. Pilnīgākām un apaļīgākām meitenēm ir arī lielākas krūtis! Nepilnvērtīgs uzturs nevar ietekmēt krūšu augšanu. Protams, runa neiet par ilgstošu bada ciešanu, kas var ne tikai aizkavēt dabiskos augšanas un attīstības procesus, bet draud arī ar nopietnām veselības problēmām.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Vecomāti drīzāk. Parasti tur vairāk līdzības ir.

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

Pazīstu divas māsas, abām 2 gadu starpība. Vienai ir skaistas krūtis, otrai krūšu vietā mazi pupiņi :) Diez vai tur būs gēni pie vainas.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nav jau teikts pa, kuru līniju kādi gēni tiek pārmantoti... Blondām mātem jau arī vienmēr nedzimst blondas meitas, meita var būt tummšmate, jo gēni tiek pārmantoti pa tēva līniju.. Līdzīgi, viena māsa var būt pārmantojusi krūtis no tēva mātes... vai arī veikusi krūšu palielinašanas operāciju... Mūsdienās to dara tik kvalitatīvi, ka diezin vai atklāsi patiesību, ja vien pati sieviete tev par to nepalielīsies... :-)

Jānis Krūms, pirms 14 gadiem :

Nu ja,man jau taa likaas,ka te ko jautaat ir bezjeedziigi.Tevis teiktais man neko jaunu nepateica.Vai tu zini kaapeec apaljaam sievieteem ir lielaakas kruutis? Jo kruutiis ir daudz taukvielu,jo sieviete resnaaka,jo vinjas kruutis paliek lielaakas,nezinu uz cik,bet taa tas ir.Un par gruutnieciibas laiku zinu,tas tak logjiski,ka kruutis palielinaas,jo piena dziedzeri razho pienu !

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

sviniigi ielieku lielu un treknu Miinusu no seviim par sitik izcili Stulbu jautaajumu....taa turpinaat, zaabak!!!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

SINTIJA VINTERE

+643

 
Jūs, vīrieši esat tik zinoši! :D
1. Kā tev vispār ienācā prātā šāda doma pati par sevi kā tāda?!:D Ja esi lielo krūšu piekritējs, tevi šis sasāpējies jautājums mocīs līdz mūža galam, tici man! :)
2. Cilvēka izskatu lielākā vai mazākā mērā ietekmē ēdiens, tas ir fakts, bet, kas attiecas uz krūtīm( ieskaitot arī krūšu formu) , kā jau Aivis minēja, tas ir gēnos :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tad ja jautājums ir pagātnē, maybe ir jau izauguši pa 8njiem gadiem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
sāksim jau ar to, ka ar padsmitnieci gulēt ir ar likumu sodāms noziegums, ja vien viņai jau nav vismaz 18...

pirms 14 gadiem  

Jānis Krūms, pirms 14 gadiem :

Vinjai jau ir 24 gadi.... Taa kaa stressam nav pamata un ja izlasa uzmaniigi jautaajumu,tad var saprast,ka jautaajums ir pagaatnes formaa !

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.