Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1730 skatījumi

Labdien daamas! Kadas jusuprat ir visefektivakas metdes, lai mazinatu celulitu un augsstilbiem?

Veselība » Sievietes veselība

Regulaari vingroju, staipos; dzeru apm. 2,5 l skidruma dienaa; eedu sabalanseetu partiku - pietiekami daudz darzenus un auglus, ierobezoju piena produktus un ella ceptos produktus. Esmu meginajusi veikt dazhaadas masaazhas metodes ar medu u.c. lidzekliem. Bet nekas nepaliidz... Varbuut kaada no jums ir atklaajushas kaut ko efektiivaaku :)
Paldies!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

No celuliita wisefetiiwaak tik waljaa sewi ietinot paartikas pleewee!!! Ticiet man! Tas tieshaam darbojas! Kaadas min 30 aptiniet kaajas un mieriigi paguljiet-tas ir efektiiwi!!! Lai Jums izdodas! :)

pirms 14 gadiem  

Ligita Lapina, pirms 14 gadiem :

Paldies, Gita, par padomu! Tas gan nekad nav meginats!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jana Biezā

+141

 
Sāpīga, bet tiešām ļoooooooooooti laba metode ir vismaz 10 dienu intensīva problemātisko zonu masāža ar speciālo pretcelulīta banku! Nopērkama aptiekās vai netā (1 maksā ap Ls 2)
Pati pārbaudīju!
Vēl labākam efektam apvienoju ar medu!
Lai veicas!

pirms 14 gadiem  

Krista...:), pirms 14 gadiem :

labi ir ari tad, ja to dara tikai ar medu..ari 10 dienas un 1x 2menesos. sezot pie TV plaukstas (ieziestas ar medu) plikee pa problemātisko zonu..saap, bet pec tam super! izvelk saljus un ada ka zidainim...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Olita Niedrīte

+240

 
Tīri nejauši atradu vienu AVON līdzekli- jau tā nekāds lielais celulīts man nebija, dabūju ar pamatīgu atlaidi šo : Solutions Izsmidzināms losjons ķermeņa nostiprināšanai 2270 7 ja tik lēti dabūts, tad jau jāpaņem, pēc iesmērēšanas stilbos viss celulīts, kas tur bija pazuda vizuāli pavisam, tā arī nesapratu, vai nomaskēja vai likvidēja. Šomēnes konsultantiem atkal piedāvā pa 2.ls90 sant. 7.ls 50 sant vietā. Labs pirkums, ja izdosies sarunāt kādu AVON konsultanti, lai šomēnes dabū. Es pati neesmu tajā firmā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Plāksteri var līdzēt, bet ne uzreiz:
www.detox.90.lv

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gunita Vilkāja

+100

 
Esmu pamanijusi lapus precelulīta līdzeklīšus no GEOMAR, bet ne tā kas ir Drogās!Tas ir pakaļdarinājums un nekam neder. Viņiem ķermeņa skrubji un modelejošie līdzekļi ir fantastiski.
Vēl ir labs krēms Baldones dūņām, bet iespējams spēcīgam celulītam var būt par vāju.
Ekoell Maģijas sērija ir laba!
Lai izdodas! ;)

http://www.naturalbeauty.lv/kermena-kopsanai-celulitam-c-22_64.html

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anete Siliņa

+3834

 
to nosaka geeni, bet visur raksta pretejo, lai vnk celtu ienakumus farmacijas uznemumiem. neko tur nevar darit. zinu sportistes ar smagu celulitu un tapat zinu tadas, kas no divana dibenu pacels tikai lai aizietu lidz ledusskapim pec edama, bet vinam celulita praktiski nav.

pirms 14 gadiem  

Ligita Lapina, pirms 14 gadiem :

Jaa, laikam Tev pilniiga taisniiba! It ka gribas ticet, ka vari kaut ko izmainiit ... bet geeni tomeer ir gana speeciigs faktors. Maaminjai arii celuliits ... :) Paldies par manis pievershanu realitatei ;)

Krista...:), pirms 14 gadiem :

mana mamma gan saka;"ko jus meitenes nematies...musu laikos ta nebija". bet ja godigi, pec 5 bernu iznesasanas vina izskatas labi... tas viss ir no partikas..mana ome izskatas loti labi, jo vinu laika tiesam tadas partikas un kimiskas kosmetikas tiesam nebija...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.