Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1602 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
manuprāt laiks iet tikpat ātri kā visu laiku,vienkārši kļūstot vecākiem liekas ka tik ātri tas laiks ir pagājis(jo berniba mes veltijām laiku tikai sev ta teikt) a kļūstot vecākam mums jārisina problēmas un jāveido ģimenes,,un tad tas laiks skrien vēja spārniem...(bet tā tik un ta ir tika jušana)kad laiks skrien...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

bērnībā mēs katru dienu atklājām kaut ko jaunu. viss mums bija jauns. pamazām mēs ieslīgstam rutīnā, jo nav nekā jauna. pierādījums - katru reizi, kad notiek kaut kas ārpus mūsu ikdienas, tā diena liekās baigi garā. tātad, ja pamainam kaut ko dzīvē, tad laiks velkās ilgi. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Krist

+1635

 
Interesanti, Kaspar, bet arī man ir tādi paši novērojumi. Un, zinu, ka daudziem cilvēkiem tas tā ir. Jā, tas ir interesanti ...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tāpēc, ka cilvēks pārāk daudz ko grib paspēt izdarīt. Aizbrauc vasarā uz nedēļu uz laukiem bez datora- redzēsi, laiks apstāsies. Tu gulēsi zaļā zālē, virs tavas galvas šuposies smilgas un tu sajutīsi, ka esi dabas daļiņa, ka saplūsti ar to. Ar muguru jutīsi-Zeme ir apaļa. Laiks neeksistēs.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.