Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Tikai un vienīgi relaksējoties.... Visnepareizākais būtu sākt grūst iekšā n-tos Ibumetīnus... Paņem kādu laiku off no saviem darbiem un pienākumiem (Ja tas nav iespējams vismaz vakarus velti sev)... padari to, kas patīk (paguli relaksējošā vannā, pagatavo garšīgas vakariņas, iedzer vīnu un apēd veselu kasti saldējuma skatoties mīļāko filmu, piezvani draudzenēm un aizej padejot vai arī uztaisi meiteņu "ballīti" pie sevis... Ikdienas steigā vienmēr pacenties padomāt arī par labo mums apkārt .. palasi kādu labu grāmatu, kā izvairīties no stresa.... ja ar laiku nepāriet tad gan griezies pie daktera :) Man tāda pati situācija, kas sanāk kādu laiku stresā padzīvot briesmīgi sāp galva .. Lai veicas ...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Sākumā jāizdomā, kāpēc rodas sterss_Jāsāk ir ar saknes izraušanu un jābeidz ar bedres aizlīdzināšanu_Sākumā var palietot kaut ko no kompleksajiem vitamīniem_

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tie kas velk , tos tik jūdz ! Iemācies mīlēt sevi ! Labi līdz masāža,fitnesa studija,ūdens procedūras,svaigs gais,8st,miega.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
galva visu laiku saap jau vairaak kaa triis gadus. iesaku, pamēģināt elpošanas, relaksācijas vingrinājumus. tagad var nopirkt daudz grāmatu sakarā ar relaksāciju, pozitīvu domāšanu, un sevis iemīlēšanu.. ;) kljuust vieglaak, ja atslaabinaas! ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Merry

+6073

 
Karsta duša, vanna, labas tēja - kumelītes, piparmētras, nomierinošās, iespējams kādskarstvīns pirms miega un protams labs miegs!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es iedzeru kafiju,vai aizeju pagulēt 2 stundiņas.palīdz deniņu masēšana aplveida kustībam.Mocos patstāvīgām galvassāpēm.

pirms 14 gadiem  

Plaša profila specialists, pirms 14 gadiem :

Protams tas arī var būt no stresa,bet manā gadijumā tas nav stres.

Guntis Kalns, pirms 14 gadiem :

Ļoti iesaku aiziet pie ārsta un pārbaudīt asinsspiedienu. Kaut gan tagad pat nav jāiet pie ārsta - to var izmērīt aptiekā par 5-10 santīmiem. Pamēriet spiedienu tad, kad sāp galva un arī tad, kad pašsajūta ir laba.
Un ja spiediens ir paaugstināts, tad gan jādodas pie ārsta.

Plaša profila specialists, pirms 14 gadiem :

Paldies centišos izzdarīt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Akulovs

+10809

 
Var līdzēt sportiskās aktivitātes, ļoti labi līdz baseins. Vasarā labi ja atrodi iespēju, superīgi līdz jūra un saule. Ziemā var mazliet pasauļoties solārijā.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.