Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Krūms

-50

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1656 skatījumi

Vai zems asins spiediens var pasliktināt redzi?

Veselība » Redze

Ar vienu aci redzu - 11 un otru - 10,šķiet redze lēnām pasliktinās.Nēsāju lēcas,man ir 24 gadi un redze sāka pasliktināties no 8 gadu vecuma. Vai zems asisns spiediens var pasliktināt redzi?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, var redzes kvalitāti, miglošanos utt. izraisa ne tikai augsts, bet arī zems asinsspiediens. Noteikti vajadzētu pakonsultēties ar ārstu un noskaidrot redzes pasliktināšanās iemeslus... 24 gadu vecumam 11 un 10 ir bīstams signāls, kas liecina par to, ka ir operatīvi jāiejaucas, ja nevēlaties pusmūža vecumā redzi zaudēt pavisam. Novēršot redzes pasliktināšanās iemeslus ir iespējams veikt acu operāciju ar lāzeri, kas ir pilnīgi nesāpīga un 100% droša operācija, kura pāris minūšu laikā redzi atgriež normālā stāvoklī un lēcas un brilles vairs nav nepieciešamas. Diemžēl tā ir maksas procedūra, kas ir padārga. Cena ap 900 Ls vienai acij!

pirms 14 gadiem  

Jānis Krūms, pirms 14 gadiem :

Diemzheel tu runaa muljkjiibas.Paraadi man to iestaadi,kuri dod 100% garantiju,ka redze tiks uzlabota un netiks pazaudeeta pavisam? 99% ir tas ko sola,bet diemzheel taa tas nav,ir kaadi 90-95% garantija,ka izdosies proceduura.Ja proceduura ir neveiksmiiga,cilveeks paliek akls uz muuzhu ! Un latvijaa shiis proceduuras nav gana labaa kvalitaatee,jo speciaalisti nav pietiekami profesionaali un truukst pieredzes !

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Jūsu uztraukums ir saprotams, taču Latvijā redzes korekcija ar lāzeru ir ļoti augstā līmenī un operācijas tiek veiktas ar lāzeri, kas ir miljons dolāru vērts un Baltijā un Skandināvijā ir vienīgais! Un garantija tik tiešām ir 100% un nekādas komplikācijas nav iespējams, ja cilvēks ievēro visus ārsta norādījumus. Protams, ka ne visiem šī redzes korekcija ir iespējama, tādēļ ir jāsazinās ar klīniku un jāsaņem ārsta - oftalmologa konsultāciju!

Jānis Krūms, pirms 14 gadiem :

Nezinu,kur tu taadu raavi,bet vinja pati straadaa neredziigo centraa un ar taadiem gadiijmiem saskaras biezhi)kad operaacija ir bijusi neveiksmiiga).Neaizmirsti,ka ne viss ko raksta pressee un internetaa ir patiesiiba !

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tā nav taisnība, ko jūs rakstāt! Ja ārsts uzskata, ka pacientam var līdzēt redzes korekcija ar lāzeri, tad šādas operācijas ir pilnīgi drošas un nekādas neveiksmes vismaz Latvijā vēl nav bijušas! Protams, ka šī operācija nav piemērota visiem cilvēkiem un tā nav veicama, ja redze joprojām pasliktinās vai arī redze ir pilnībā zaudēta vai redzes defekts ir neatgriezenisks, kā arī atsevišķu ar redzi saistītu defektu un traumu gadījumos, tādēļ arī nepieciešama ārsta - speciālista konsultācija!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.