Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1885 skatījumi

Kur var nopirkt 1 m garu ķēdi?

Māja un dārzs » Izdari pats

Sveiki!
Drīz būs vasara un riteņus zog tā, ka nemaz nemanās.
Vēlējos sākumā iegādāties veikalā nopērkamo riteņu ķēdi, bet visiem zināms, ka tās ir dārgas un tāpat diezgan trauslas.
Tad man iešāvās prātā doma: Kur var nopirkt jēdzīgu, parastas ķēdes 1m posmu, kuru varētu nebūt tik viegli pārkniebt, bet pieņemamā cenā?
Varbūt jūs zināt?

Ir nepieciešams tikai 1m, varbūt varat palīdzēt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Depo ir daudz un resnas. Bet atceries, ka vajadzēs arī labu atslēgu un tāds ķēdes + atslēgas komplekts varētu būt ka sanāks beigās pāri pa 30 ls.
kautgan ja ričuks maksā ~200, tad jau tas ir tā vērts.
ķēdi pērc resnāko un dārgāko. Pēc tam tai var uzmaikt virsū resnu velo kameru, lai tā nenoskrāpē rāmi un tik ļoti nežvadz.
Vēl var no armatūras pie kalēja izgatavot U veida slēdzeni vai nopirkt jau gatavu U veida slēdzeni. bet nu ja Tev ričuks dārgs un kāds gribēs viņu nozagt, tad nekādas slēdzenes nepalīdzēs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
arī tās ķēdes, ko var nopirkt būvmateriālu veikalos, tev tajā pašā veikalā nokniebs 5 sekundēs un tu vēl par kaut kādu drošību runā.
domāju, ka speciālās riteņu ķēdes būs piemērotākas, labāk lai tās būtu pitās no smalkiem sariņiem, tad tās grūtāk pārkniebt.
bet vispār gandrīz ikvienai ķēdei vājākā vieta ir slēdzene, tāpēc nebrīnies, ka uzliksi megaķēdi un mazu slēdzeni, ka tavas pūles būs veltīgas.
u-veida pakavi pirms kāda laika skaitījās vieni no drošākajiem

pirms 13 gadiem  

Ivars, pirms 13 gadiem :

U-veida stienim ir ierobežotas pieslēgšanas iespējas, piem. pie laternas staba nepieslēgsi. Praktiskāk ir lietot divas ķēdes vai troses un slēgt cauri abiem riteņiem un rāmim. Nepārkniebjamu trošu/ķēžu, protams, nav, taču ne katrs zaglis ir gatavs investēt jaudīgos kniebjamrīkos nopietnas summas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Būvmateriālu vai saimniecības preču veikalos pārdodas ķēdes. K rautā un Depo noteikti ka būs. Bet arī izturīga ķēde maksā dārgi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars

+4247

 
DEPO vai jebkurā citā no lielajiem būvmateriālu un instrumentu veikaliem. Lai ķēde negrabētu, ievelc to atbilstoša diametra plastmasas šļūtenes vai vadu izolācijas gabalā. Vieglāk to būs izdarīt, ja šļūtenes gabalu vispirms krietni sakarsēsi karstā ūdenī. Kad plastmasa atdzisīs,
ķēdes gredzeni būs iežņaugti caurulē un negrabēs.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.