Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ik dienas jo vairāk brīnos cik Aija Dobroviča ir gudra meitene! kaut vairāk mums tādas būtu! Es, piemēram, atbildētu - figņā! nospļaujies un pērc pavasarī jaunu stādu! :oD

pirms 14 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Paldies par komplimentu, ja vien tā nav ironija no tavas puses ;)

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

nē, šoreiz tas tiešām no sirds. :o)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Ja jau ir pagājis vairāk kā pusgads no stādīšanas brīža un tas nabags vēl joprojām izskatās jēls, tad iespējams,ka zeme nepatīk. Meģini sabarot ar kādu mēslojumu un kad kļūst auksts aptin ar egļu zariem,lai nenosalst. Tad jau pavasarī redzēsi, kas būs sanācis.

pirms 14 gadiem  

Vineta (Gaļina ) Dreimane, pirms 14 gadiem :

Audzis jau viņš ir krietni,tikai dzinumi nav pārkoksnējušies!

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Jaunie dzinumi pārkoksnēsies tikai nākamajā gadā, tas jau tik ātri nenotiek. Līdz oktobra beigām noteikti nevajag to krūmu aiztikt, bt tikko parādās pirmās aukstās dienas tā aptin ar egļu zariem. Uz saknēm vari uzbērt nedaudz kūdru, bet nepārcenties, var izsust.

Vineta (Gaļina ) Dreimane, pirms 14 gadiem :

Mmm!tad vismaz ir vērts kaut ko darīt,ja tie dzinumi pārkoksnējās,pretējā gadījumā,jaunu nākamgad nepirktu,ja šis izsaltu.Priekšniekam,, paldies,, ka lika pasmaidīt,garastāvoklis uzlabojās!

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Bet protams, ka ir vērts mēģināt šo stādu saglabāt. Ja tas nabags ziemu nepārcietīs, tad vismaz sirds būs mierīga, ka esi darījusi visu iespējamo, bet ja pārziemos, tad prieks būs divtik liels.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.