Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1665 skatījumi

ka var izaudzet sniegpulkstenītes??? ljoti ljoti daudz. Un varbut kads var man palidzet??

Māja un dārzs » Dārzs

Ka var izaudzet sniegpulkstenītes??? ljoti ljoti daudz. Un varbut kads var man palidzet??

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Vispirms ir jādabū sīpoliņus. Piemērotā vietā vajag nodrošināt zemes maisījumu - melnzeme kopā ar smilti. pati galvenā ideja, lai zeme ir irdena, bet tajā pašā laikā ne pārāk daudz mēslota. ja grib lielus sīpoliņus (no ziediem, kas veidojas), nāksies mēslot un es labāk iesaku kūtsmēslus vai vircu liet virsū.
tad baksti tik iekšā sīpoliņus. Pirmajā ziedēšanas gadā nevienu ziedu nenovāc, gaida, kad nogatavosies no ziediem izveidojušies sīpoliņi. Tos tad novāc īstajā laikā, sīpoliņus izrok, sadala - jo tiem noteikti pieauguši mazuļi. Tad visu atkal saliek zemē. Pēc idejas divu gadu laikā vajag iznākt rezultātā 3x vairāk sniegpulkstenīšu kā pirmajā ziedēšanas laikā.,

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja savam priekam, tad ņem lāpstu, sniegpulkstenīšu sīpolus, rok un stāda zemē. Pavasara sīpolpuķēm diža kopšana nav nepieciešama, ieroc un aizmirsti. Ja grib krāšņu ziedēšanu, tad vajag piemērotu augsni un ik pa 3-5gadiem pārstādīt un paretināt. Šobrīd, starp citu, sākas pats piemērotākais brīdis, lai stādītu sīpoliņus zemē. Lai izaudzētu ļoti daudz vajag iestādīt ļoti daudz sīpolus.
Ja tas sāk pārvērsties par biznesu, tad jau nianšu nianses, ko var apgūt tikai ilgā laikā un ar pieredzi.

pirms 13 gadiem  

Vadims Jaunberziņš, pirms 13 gadiem :

Jā, man priekss biznesa Holandē! Man vajag, lai auga aptuveni 2 reiz 2 kvadrātkilometri, un lai augļi butu vismaz liela pirksta naga! Ko es varu darīt, lai augt sēklas vai kādā citā veidā? Paldies!!!!!!!!))))))

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.