Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3772 skatījumi

Bēniņu siltināšana.

Māja un dārzs » Remonts

Kā pareizi siltināt bēniņus - klāt siltināmo materiālu (kādu?) uz bēniņu grīdas vai mēģināt to piestiprināt no jumta iekšpuses?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mr.G

+733

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja beninjus nevajag siltus klaj parseguma, apaksha obligati liec plevi (tvaika izolaciju), jo mitrums iet no siltaka uz aukstako, ja neieliksi siltumizolacija bus slapja, tad liec beramo vati 20 cm ta viss letaka, pashus beninjus nevajag noizolet, tiem vajag veedinaties, bet sniegs gan nedrikst tikt, tad koka konstrukcijas ilgi kalpos. Ja liek jumta, it ipashi ja ieprieksh nav paredzets savietotais jumts, var but problemas, ievietot antikondensata plevi, un jumta segumam nodroshinat vedinashanu.( tas attiecas uz metala, , "onduline", segumiem)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tenapors - siltumizolācijas materiāli


- Siltas grīdas, jeb grīdas siltumizolācija. Pie mums jūs varāt iegādāties siltinātos pārseguma veidņus, kuri ir domāti priekš parastām grīdām, ka arī atrast risinājumus priekš grīdām virs nesiltināta pagraba - šādi risinājumi var tikt izmantoti gan vietās ar nesiltinātu pagrabu, gan nesiltinātu bēniņu gadījumā. Atkarībā no situācijas ir 2 dažādi siltināšanas materiālu nostiprināšanas tehnoloģijas.

- Pamatu siltināšana no ārpuses, kura ir nepieciešama nesošo konstrukciju pasargāšanai no mitruma un sala ietekmes. Visbiežāk pielietotās lentveida pamatu konstrukcijas tiek veidotas vai nu no dzelzsbetona vai ķieģeļiem. Abiem materiālu veidiem ir noteikta salizturība un tajos iekļūstot ūdenim un tam sasalstot šo materiālu salizturība var tikt ievērojami samazināta. Pareizi pamatus siltinot no ārpuses un vienlaicīgi veidojot hidroizolācijas slāni tie var tikt pasargāti no priekšlaicīga slodzes noturības zuduma.

https://www.tenapors.lv/lv/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

http://www.asiltums.lv/?pg=5

Diezgan smalki izklāstīts, man palīdzēja.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

J.......

+1209

 
Dzīvoju vectēva būvētā mājā (1953g.) un viņš ar fibrolītu izklājis bēniņus , arī māja ir siltināta ar fibrolītu.... SUPER.
Salīdzinoši ar daudzām citām mājām manējai nav NEVIENAS lāstekas , kas ir pirmais rādītājs siltum izolācijai...
Katram jau var būt sava izvēle , bet Ja man vajadzētu būvēt un siltināt tagad - atkal izmantotu tikai fibrolītu - ne jau velti atkal atsākuši ražot....

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.