Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3186 skatījumi

ko labāk tvaika nosūcēju vai mitruma absorbētāju ?

Māja un dārzs » Remonts

Lieta tāda, ka vecā koka privātmājā ir liels mitrums !
ir doma pirkt mitruma absorbētāju ! Bet tad ienāca doma, ka varbūt labāk ielikt virtuvē tvaika nosūcēju ! tas kaut ko mainītu ? jo kad vāra vai cep, vispār visa virtuve slapja !

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Nelīdzēs ne viens, ne otrs. Problēma ir globālāka un tā ir ventilācija. Virtuves tvaika nosūcējs ir jāliek tuvu profesionālam, lai no tā būtu ļoti būtiska jēga. Vai tai koka mājā nav taisīts "eiro remonts" un ielikti arī paketlogi? Tāpat intersanti, kas ir zem pirmā stāva grīdas?

pirms 14 gadiem  

Raitis Grubaums ๑۩۞s♪...✔... ๑۩۞♪, pirms 14 gadiem :

Majai remonts nav bijis. Vecie koka logi ! Zem gridam ir smiltis. Mitrums maja jau ir sen tikai tagad izdomaju cinities :)

Āris Seisums, pirms 14 gadiem :

Kāda tipa sienas? Guļbūve, stāvkoki, dēļi, karkass?

Raitis Grubaums ๑۩۞s♪...✔... ๑۩۞♪, pirms 14 gadiem :

Sienas no arpuses ir apmestas ar cementu. Otrais stavs stav tuks bez siltinajuma un apkures.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
man liekas labāk mitruma absorbētāju, bet tad arī kautko līdzīgu portatīvam kondicionierim, nevis kautkādu kastīti ar tabletēm vai līdzīgus mēslus. Virtuves nosūcējs būs efektīvs tikai virtuvē. Guļamistabu ar viņu neizžāvēsi.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Nopietnam risinājumam piekrītu pilnībā, it sevišķi par tām tabletēm. Ķep ļep variants, lētāks, bet sliktāks - lietot silīcija gēla kristālus. Var Latvijas ķīmijā un vēl šur tur dabūt, gan jau saimniecības veikalos arī ir. Saber maišeļos un pa stūriem lai stāv. Tik ik pa laikam cepeškrāsnī jāiztvaicē uzkrātais mitrums. Ir ar krāsas indikatoru un bez. Tas pats, kas kurpju kastēs, tablešu burciņās mazos papīra maisiņos.

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

bet tās jau tāpat to mitrumu neizvada ārā no telpas! Tās savāc mitrumu un krāsns viņu iztvaicē atpakaļ telpā! :o(

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

dzintra meire

+102

 
Dzīvoju Portugālē.Okeāna tuvums,siltais klimats ,lietus sezona ziemas mēnešos,tie ir faktori,kas izraisa augstu gaisa mitrumu.Portugāļu mājās nav tapešu,mitruma dēļ tās no sienām krīt nost.Tas notiek gan vienkāršos mitekļos,gan supermodernās savrupmājās.Izlīdzamies ar mitruma absorbētāju.Kā augstāk bija minēts,tādu kā gaisa kondicionieris.Pērkot jāskatās,cik litrus dienā savāc un cik lielai telpai paredzēts.Mazāku par 10 litriem 24 stundās nav vērts pirkt

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
Ja ir koka māja, tad neaizmirsti arī šad tad ārpus apkures sezonas iekurt krāsni, jo koka mājām ir tāda lieta, ka mazliet mitrs paliek. Protams vēdināšana un ventilācija jāsakārto. Virtuvē nosūcējs, un uz katliņiem liec vākus, tā ietaupīsi gan enerģiju, gan nebūs tik mitrs. ;). pēc tam jau domāju, ka arī mitrums būs stipri mazāk.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Unknown™

+5089

 
Sāc ar tvaiku nosūcēju,lai ,vismaz, stāvoklis nepasliktinās.Ko tālāk,do var domāt pēc tam....

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.