Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4197 skatījumi

Kādus radiatorus iesakat pirkt dzīvoklim?

Māja un dārzs » Remonts

Vēlos nomainīt dzīvoklī radiatorus, kas ir savu laiku nokalpojuši. Ar ko varētu sākt, kam pievērst uzmanību, kur vislabāk tos iegādāties (būvniecības veikalā vai labāk caur kādu firmu, kas tos arī uzstāda)?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

pērc tādu, kur var regulēt siltumu, nu kur ir krāns. Jo piem., Dienvidu pusē istaba iesils no Saules. Lielajos veikalos izvēle būs.

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

muļķības. ja Tu kaut nedaudz sajēgtu par ko runā, tad zinātu, ka nevienam radiatoram krānu nav. Tos pērk un uzstāda atsevišķi.

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

tos uzstāda kopā ar radiatoru, tāpēc nevajag mani saukāt par muļķi! ;)

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

uzstāda kopā, bet pašam radiatoram nekādu krānu nav, tā ka nav iespējams "pirkt tādu, kur var regulēt siltumu".

Jānis Grīnbergs, pirms 9 gadiem :

Uz šo jautājumu varēji neatbildēt.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja virtuvē ir ļoti karsti, tad tur liec mazo radiatoru, radinieks nopirka dzīvokli, dzīvoklis saules pusē, un virtuvē lielais radiators, kad gatavo kaut 5 min, tad ir kā pirtī :D

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Cik noprotu, vēlies mainīt no čuguna uz jaunajiem - glītākiem. Neesmu redzējis čuguna radiatoru, kas būtu nokalpojis. Tas viens. Otrs - viņi silda daudz labāk nekā jaunie. Apdomā labi, vai ir vērts mainīt. Bet uzstādīs tev katrs santehniķis par nelielu cenu. Vesela firma nav vajadzīga, nav tur tik viegli kļūdas pielaist kā logus vai jumtu liekot.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Nē, tie nav čuguna. Tie ir "jaunie" - nemāku teikt cik sen uzstādīti (gadi 10..15). Vienkārši ir dzirdēti dažādi varianti - ka uzliekot pārāk labu radiatoru siltumu atņems kaimiņiem, bet uzliekot sū***u, siltums ciemos nenāks =)
Uzstādīt jau uzstādīs katrs santehniķis, bet vai gana labus radiatorus.. Var jau būt, ka tie radiatori, kas pieejami veikalos ir +/- vienādi un par to vispār nav jāsatraucas.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

nu nezinu, kur jūs tos lētos santehniķus raujat, man bija 30 ls par katru elementu...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
pēc kā nosaka, ka radiators ir nokalpojis? slikti silda? :)
pērc tādus, kas vizuāli patīk. parastajos buūvmateriālu veikalos man šķiet ir tikai viena veida. max 2.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Slikti silda, jo nav iespējams normāli atgaisot - apmēram tā. Ziemā bija problēmas mūsu kāpņu telpā, tad nu nāca un pārbaudīja. Pats nebiju klāt tajā procesā, taču esot teikts, ka pāris radioatori mums būtu jāmaina. Jāteic, ka arī biezums tiem radiatoriem ir manāmi dažāds - neesmu eksperts un nezinu, cik un kam ir būtiskas nozīmes. Tad nu tagad veicot remontu dzīvoklī pie viena ir doma nomainīt tos radiatorus un uzlikt smukākus (cerams arī labākus) vietā =)

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

priekš atgaisošanas jau nevajag jaunus radiatorus pirkt. pie radiatora pievieno automātisko ataigsošanas ventili un viss.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
es kad pirms ~2 gadiem pirku, pirku viņus Kuršu veikalā. Kautkāds vācu ražojums. Parasti, balti. Silda normāli. Galvenais izrēķināt lai nav pa lielu vai par mazu un pielikt priekšā krānu lai var paregulēt ja pa karstu paliek. Ja es būtu zinājis, ka ūdens temperatūra ir tāda kāda viņa mums mājā ir, tad būtu vienu no tiem radiatoriem pircis 2x augstāku... Bet nu tas tā. Galvenais lai ir visa loga platumā.

pirms 13 gadiem  

Jānis Stirāns, pirms 8 gadiem :

Kādam varbūt ir pieredze ar šiem? http://akolat.lv/aluminija%20radiatori

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.