Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+11

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 983 skatījumi

Vēlos mainīt iekšdurvis, bet atstājot veco kārbu

Māja un dārzs » Remonts

Vēlos nomainīt vairākas iekšdurvis, bet kārbas gribu atstāt vecās, lai nebūtu jārauj ārā, un jāveic apdares darbi. Varbūt kāds var ieteikt, kur varētu pasūtīt durvis pēc speciāliem izmēriem par sakarīgām cenām? Vecās durvis ir nestandarta izmēra, nevarēs veikalā atrast piemērotas durvis tik vienkārši. Uz vienām durvīm līdz kādiem 100 Ls varētu tērēt.
Vai tomēr lētāk sanāktu mainīt ar visām kārbām un pēc tam veicot apdari, nekā speciāli pasūtot 5 dažāda izmēra durvis kādā durvju ražotnē?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Vai esošās kārbas ir ideālas, nav sašķiebušās, savērpušās vai kā citādi deformētas? Jaunās durvis būs perfektas, ja vien nepirksi galīgus lētučus (par 100Ls gan var dabūt diezgan labas iekšdurvis), vērte ne tik perfekta var rasties visādi brīnumi, kurus nevar novērst neraujot nost kārbu no sienas, vai nevar vispār izlabot.
Nākamais ko darīsi ar enģēm? Skrūvēsi pie vecajām? :)) Noskrūvēsi nost - jaunās eņģes noteikti būs savādākas, nāksies frēzēt gropes vai urbt caurumus, bet vecās vietas vismaz daļēji paliks redzamas, un lai to noslēptu...
Pēc visām šī izdarībām kārbas vajadzēs krāsot/beicēt/lakot - kārbas noteikti izskatīsies savādāk par durvīm...ok ja to uztver kā efektu...
Durvis droši vien sanāktu lētāk, bet tu esi gatavs atdot pietiekami lielu summu tāpēc, manuprāt, netaisi mēslus un pērc durvis ar kārbu, un maini visu.
Kārba var būt visādi salaista ar sienu, bet standarta gadījumā - prātīgi izlauž veco kārbu, jauno iekšā, pa virsu kleidas(apmales) un viss pa skaisto.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.