Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1060 skatījumi

Betona darbi

Māja un dārzs » Remonts

Sveiki!
Man galigi nav pieredzes stradajot ar betonu vai cementu. (kada ir starpiba starp tiem?), bet man ir dazi darza darbi jaizdara.

1) jaizlidzina betona zogs un viena horizontala virsma ar! Ka to pareizi izdarit? (tai horizontalajai virsmai ir doma uztaisit veidni un ieliet taja, bet ko to pareizak izdarit?)

2) Jauzcel nojume un tai sturos es velos ieliet pamatus, kuros iebetonetu metala lenkus, pie kuriem varetu pieskruvet koka bruses. (ka labak sagatavot bedri betonam?)

3) jauztaisa neliels baseinins nelielai struklakai. Ka to labak izbuvet?

Kadi ir knifini un kas jaievero stradajot ar betonu un cementu?

Liels paldies jau ieprieks!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Samaisot granti(arī šķembas, akmeņus vai citas piedevas), cementu un ūdeni noteiktās proporcijās veidojas dažādu veidu un marku betoni.

Par stabveida pamatiem, šeit laba dalīšanās ar pieredzi: http://www.building.lv/forums/100/152539/ardarbi-stabveida-pamati-saimniecibas-ekai

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.