Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dūda

+21

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 744 skatījumi

Mitrums vannas istabā

Māja un dārzs » Remonts

Nama apsaimniekotājs,saka,ka griestu-jumta paneļos ir bijis bojājums (pie skursteņa) un tāpēc,ka tagad mums ir appūduši griesti vannā un viena siena,kura ir satarp vannu un wc,pie kuras arī piestiprināts boilers. Saka,ka mums tā būs, kamēr no paneļiem neizies tas mitrums,tad pie mums arī izžūs. Vai tā var būt?Mums visu laiku vannā turās pelējums. Iznīcinu ar hlora līdzekli,pēc nedēļas ir atpakaļ.Ventilācija ir,gaisa t* vannā 10grādi (brr..).
Ko darīt nākotnē,jo vasarā remontēsim vannu,negribās,lai pēc remonta būtu atkal tas pats? Varbūt sevi var pasargāt no tā kkā?Vai arī apsaimniekotājam ir jāsedz izmaksas,kas rodas šādos gadījumos-kad jumtu laicīgi nepārbauda un "nesalāpa"?Paldies jau iepriekš.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Siltais, mitrais gaiss, kas rodas mazgājoties, saskaroties ar vēsākām telpas konstrukcijām neizbēgami kondesējās (jo vēsākās konstrukcijasm jo vairāk kondensējas), bet siltās telpās tas ātri izžūst un tiek izvadīts laukā pa ventilāciju. Ja arī turpmāk būs auksts, tad no pelējuma grūti izvairīties, vēl jo vairāk, ja pašas konstrukcijas ir samirkušas no ārienes.
Pelējumu var mazināt izmantojot piemērotus materiālus, kā arī norobežojot aukstās konstrukcijas ar izolāciju (tikai nesiltiniet ar vati un nelieciet reģipsi).
Par juridisko pusi neesmu kompitents atbildēt.

pirms 10 gadiem  

Dūda, pirms 10 gadiem :

Paldies,zināšu par kondensātu tagad. :)

Pelējumu var mazināt izmantojot piemērotus materiālus, kā arī norobežojot aukstās konstrukcijas ar izolāciju (tikai nesiltiniet ar vati un nelieciet reģipsi).--->variantus,luudzu,studijaa!:)

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Ir mitrām telpām piemēroti apmetumi (piemēram, Weber VH), tāpat krāsas ar pretpelējuma piedevām (Tikurilla Luja), pretēji ģipsim, papīram un kas "garšo" pelējumam.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.