Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 914 skatījumi

Aizsalis ūdensvads.

Māja un dārzs » Remonts

Mani interesē pēc fizikas likumiem,ja tas ūdensvads man ir aizsalis zem mājas pamatiem,kur ir mazāks smilšu slānis virsū,vai viņš tagad salst tālāk līdz padeves akai pa plastmasas cauruli zem zemes 1.50 m dziļumā,kur pēc santehniķu domām nebūtu jāaizsalst?Vai tas korķis tikai stāv tepat uz vietas?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Šogad zeme ir sasalusi līdz metram. Pats par sevi tālāk salt nevar. Parasti aizsalst pamatu iekšpusē, ja caurule tuvu ārsienai ceļās augšā. Pārdošanā ir gumijas lentas ar sildspirāli iekšā. Ar tādu notin šaubīgākās vietas. Sasalšanas gadījumā pieslēdz strāvai un atkausē.

pirms 10 gadiem  

Viktors Buls, pirms 10 gadiem :

pārdošanā ir arī speciāli kabeļi, kurus jau vasarā ievieto ūdensvadā, kur tas ienāk mājā... tādu atliek pieslēgt uz minūtēm 15, kas ūdensvads ir jau aizrauts un visas problēmas būs atrisinātas...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.