Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Vorza

+22

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1245 skatījumi

Ūdens podā neiet

Māja un dārzs » Remonts

Atnāca meistars nomainīt ūdens skaitītājus. Pēc tās reizes ūdens podā vairāk neiet. Vēlos paša rokām visu salabot, ja ir iespējams. Varbūt vaina ir poda nolaižamajā mehānismā?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ēriks

+4393

 
Mainot ūdensskaitītāju, meistars būs aizgriezis visus krānus, tev tikai jāpārbauda krāns starp skaitītāju un podu. Ja vaina nav tur, tad jālien ūdens kastē.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

čangladeša

+60

 
Man šķiet,ka problēma ir tajā,ka udens neskalojas prom. Iespējams,ka meistars izmantoja izdevību un nolika mega kluci tavā podā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ir vecas caurules, tad pēc ūdens padeves atjaunošanas rūsas un kaļķakmens daļiņas, kuras bija nogulsnējušās uz cauruļu sieniņām var saskalot dubļu filtrā (sietiņā) pirms skalojamās tvernetes, ja tāds tur ir, vai arī nosprostot tievās caurulītes pašā pludiņa mehānismā. Pirmajā gadījumā 2 minūšu darbiņš, otrajā, pie sliktakā scenārija, ja nevar izjaukt pludiņu un ūdens padeves mehānismu, lai to iztūrītu, jāmaina viss mehānisms.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Krāns ir vaļā, ja rokturis vai svītra uz krāna gala ir paralēla caurulei.Ja perpendikulāri ,tad ciet.
Vai tad skaitītājs ir atsevišķi podam? Droši vien tas ir uz visu vannasistabu.Tad jau ūdenim nevajadzētu būt arī citos krānos.
Varbūt kāds vecās blīves gabals nosprostojis vadu uz poda kasti? Maz ticams ka tāds gabals var pilnībā nosprostot - nedaudz vajadzētu spiest garām.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.