Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 3208 skatījumi

Kur meklēt vetārstu vistām?

Dzīvnieki » Putni

Nopirku no zemnieka vistiņas un gaili. Pirmajā nedēļā nomira ar caureju viena, šonedēļ vēl viena. Skaidrs, ka mājās atvedu ar caureju divām vistām Tadad to dara jau vairākas. Atrast veterinārārstu, kas varētu nokonsultēt nevaru. Vienīgā atbilde, ko saņēmu no Ogres vetārstia, ka man visas jānokauj, jo vistas cieš no slimības, kuras nosaukumu ārste neatceras, bet paskatoties uz mani bija viņai skaidrs, ka ir slimas.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vetārstei ir taisnība, pie tam tas ir jāizdara pēc iespējas ātrāk un jānokauj ir visas vistas, kuras ir atradušās kontaktā ar mirušo vistu, jāveic vistu kūts tīrīšana, dezinfekcija, piemēram, ar VIROCID, tad varat iegādāties jaunas vistas, lai izvairītos no līdzīga likteņa vjaunlopus ir jāiegādājas no vistu saimniecībām, 1-2 mēnešu vecas, kad visa vakcinācija ir jau veikta, pērkot no rokas var būt iepriekšējais rezultāts.

pirms 12 gadiem  

Unknown Man, pirms 12 gadiem :

Pirms nokaušanas ir jāveic analīzes kas par lietu. Ja tomēr vistu nav daudz un zaudējumi nav lieli, tad vienk., beigtās vistas var aprakt un dzīvās lai dzīvo. Vetārstu lai sameklētu var mēģināt pameklēt googlē kādu sarakstu vai zvani uz 1188 un jautā.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Debīls komentārs, putnus, kas tiek audzēti pārtikai, neviens neārstē,jo pēc ārstēšanas ar antibiotikām,to gaļa vairs uzturā nav lietojama, bet analīžu veikšana ir ekonomiski neizdevīga,tādēļ veterinārijā tik būtiska ir savlaicīga putnu vakcinācija,ja tā nav veikta, tad vienīgais risinājums ir putnus izkaut,pie tam ne tikai slimos, bet visus, kas ir atradušies kontaktā ar slimajiem putniem un dezinfikcijas veikšana.Ārstēt var kanārijputniņu vai kādu citu mīluli, kas nav paredzēts pusdienu galdam.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.