Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lorija Trepcova

+244

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1904 skatījumi

Kā kopt garu kaķa spalvu,lai pavasarī tā spalva nesaveltos?

Dzīvnieki » Kaķi

Kaķis dzīvo lauku mājās,tātad arī staigā brīvībā,un pēc pieredzes varu teikt,ka pavasaros spalvā sapinas sausā zāle un dadži....:( kā jūs pasargājat savus mīluļus no šīs ķezas? vai ir tieši kaķiem domātas ķemmes(kaķim jau nepatīk ,kad to ķemmē ar parastu suku).Lūdzu padalieties pieredzē un ietikumos..

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Jā ir ķemes kaķiem, un šampūni. Ar šampūniem problēma tāda kad kaķi nomazgāt ir nejauks pasākums. izķemēt vieglāk - bet kaķis ir jāpieradina. Ir vēlviena problēma kāpēc veļās spalva - bieži uz krūtīm kaķim parādās apaļas spalvu bumbiņas kuras sapiņķerējās tā kad ir jāgriež ar šķērēm nost lai kaķis varētu pastaigāt. - to problēmu sauc tautā par blusu mājiņām. / lai maniem kaķiem tie kankāļi pazustu nācās cīnīties ar blusām, Kaķim kas dzīvo tuvu dabas krūtij ir labāk piliens pretblusu "zālēm" starp lāpstiņām uz muguras. / ar to tev palīdzēs jebkurā veterinārajā aptiekā. / ja vēlies pretblusu siksniņu tad tikai to kurai ir 5 cm reljefa posms. lai kaķis skrienot pa krūmiem aizķeroties spētu tikt no siksniņas vaļā. (man tā jau gadījās kad ar parasto siksniņu kaķene aizķērās un karājās vīnogu augsnēs kādu nedēļu kamēr nenotievēja kakls un neizlīda.)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Simona Āboliņa

+5531

 
Es savējo mazgāju ar speciālu šampūnu, ko nopirku zooveikalā, lai nesaveļas spalviņa

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sarmīte ...

+396

 
Es nopirkus speciāli paredzētu ķemmi kaķiem. To var nopirkt gan lielveikalos, gan zooveikalos. Sākotnēji jau nepatika, ka ķemmē, bet ar laiku pierada. Ir indivīdi, kuriem pat patīk :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Regulari jakemme un jamazga!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.