Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1430 skatījumi

vai tā būtu atriebība?

Dzīvnieki » Kaķi

Ģimene aizbrauca no mājām un atstāja pus gadu vecu kaķēnu mājās.Kaķēns gan nepalika pavisam viens.Viņu pa laikam pieskatīja,bet tie dabīgi nebija saimnieki.Kaķēns ļoti mīlīgs,pieradis gulēt blakus,kārtīgi apmeklē savu tualeti.Un tagad pilnīgs šoks.Saimnieki ir atgriezušies un kaķēns divas reizes piečurā viņu gultu.Kādēļ tā un ko darīt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Juris Kuplais

+1445

 
protams-atriebība un arī uzmanības pievērsšana sev.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tā nav atriebība.
Pirmā iespējamība - pieskatītāji vienkārši nav regulāri tīrījuši kaķa labierīcības un viņam tas vājais reflekss ir izdzēsies. Jāmāca tualete atkal.
Otrs variants - dzīvnieks ir psiholoģiskā disbalansā. Pārāk liels stress bijis. Uzmanības pievēršana gan tur ir. Vairāk laika pavadiet ar to kaķi un pamazām viss būs normāli.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ineta Jefimova

+200

 
Esmu vairākas reizes dzirdējusi šādus stāstus un tas ir kā likums, ka kaķis to izdara tieši saimnieka gultā nevis kur citur. Cīnīties ar to būs grūti, jo kaķis tagad katru saimnieka rājienu uztvers daudz asāk un darīs to pašu nedarbu, lai izrādītu, ka viņš ir aizvainots. Kaķi ir smalkas būtnes.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.