Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

.... ...

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2166 skatījumi

vai blusas slīkst ūdenī?

Dzīvnieki » Kaķi

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

SINTIJA VINTERE

+643

 
Ūdenis ir dabīgs blusu ienaidnieks. Viņas nemāk labi peldēt tāpēc iegrimstot ūdenī arī tur noslīkst. Vislabāk ir izmantot ziepju ūdeni ar citrusaugu smaržu. Šis patiesībā ir labākais veids kā atturēties no pārāk indīgu vielu lietošanas savās mājās.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Jā, tāpat viegls etiķūdens dara ar viņām brīnumus - pārāk vienkārši, lai noticētu.

SINTIJA VINTERE, pirms 14 gadiem :

Nu tad pamēģini ķert pa vienai un noskalot tualetes podā;) varbūt būs ticamāk

AaAa, pirms 13 gadiem :

Var ūdenī nogalināt blusu...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Jā. Labi zināma metode, kā lapsas tiek vaļā no blusām un cilvēki krastā nesaprot, ir paņemt kušķīti villas zobos un peldēt upē. Blusas salien tai kušķī un lapsa palaiž to kušķi pa straumei.
Tikai atceries, ka arī drēbēs blusas slēpjas visai manīgi, tāpat paklājos, pat grīdas šķirbās.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Hmm! Interesanti, no kuras pasaku grāmatas tas ir ņemts! Izklausās jau baigi labi, bet, diemžēl vai par laimi, saprātīgas un domājošas būtnes uz šīs zemes ir tikai homo sapiens un lai veiktu šādas darbības ir nepieciešama domāšana, kuras nevienam citam dzīvniekam un dzīvai būtnei nav! :-)

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Tev dīvaina izpratne par dzīvniekiem. Laikam par tiem esi tikai skolā dzirdējis un nekad neesi tuvumā tādiem bijis. Zināji, ka šimpanzes prot mazgāt veļu ar rievu dēli, zināji, ka delfīni prot meklēt mīnas, zināji, ka zirgs atved saimnieku komā no kroga, zināji, ka dzeguzes atstāj svešā ligzdā olas, zināji, ka vāveres ziemai iekrāj sēklas, riekstus ....... nonstopā te var turpināt.

Elementāras higiēnas izdarības. Tad jau kaķis arī nevarētu mazgāties, vai oo, homo kakiens, mazgāt mazuļus savus!!

SINTIJA VINTERE, pirms 14 gadiem :

Uldi tu neatbildēji uz jautājumu :P

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Atbildēju gan. Jautājums, kuram izsaukuma zīme galā nav jautājums. :D

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Uldi, un visu to, ko tu nosauci dzīvniekiem iemācīja cilvēks, kas viņos izstrādāja instinktu un iedarbojas uz dzīvniekiem refleksu līmenī. Šādas darbības nenozīmē domāšanu, jo dzīvnieki neapzinās un nesaprot to, ko dara. Pērtiķis nesaprot to, ka mazgā veļu, delfīns nesaprot to, ka meklē mīnas un zirgs nesaprot to, ka ved savu saimnieku mājās un zina ceļu. Zinātniski tas saucās Pavlova refleksi! :-)

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Jā, tie ir refleksi, bet tas nenozīmē, ka lapsai no saviem vecākiem nav tādi iemācīti un kurā brīdī reflekss pārtop saprātīgā darbībā ir grūti noteikt. Iespējams, ka lapsas to dara tikai tāpēc, ka vecāki tā darīja, bet iespējams ir jau saikne radusies starp "niez-ko darīt-iet ūdenī atbrīvoties no parazītiem". Problēma-->risinājums. Saprātram nav obligāti jābūt radošam - tie jau ir augstākie līmeņi. Tikpat labi var no otras puses paskatīties, kas radošs ir daudzos alkoholiķos, kas neies strādāt?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nē!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.