Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

edgars

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1903 skatījumi

kādi varētu būt iemesli tam ka 6 menešus veca kaķenīte reibs un krīt no krēsliem un kājām, kā apreibusi un bezspēcīga!

Dzīvnieki » Kaķi

kopš bijām pie ārsta un izrakstīja kaķenītei tabletes, pastu un speciālo partiku kaķis ir kā staigājis mironis! krīt no kajām, bez koordinācijas utt! zvanot ārstam teica ka tas nevarētu būt no medikamentiem. Kādi vēl varētu būt iemesli?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pārtrauciet lietot visu barību, ko līdz šim lietojāt, ieskaitot visus medikamentus, kurus ir izrakstījis ārsts un aizstaigājiet uz jebkuru zooveikalu un iegādājieties savam kaķītim kaķu barību, kas ir domāta maziem kaķiem, pie tam var pirkt arī sveramo, bet no dārgākām barībām un bez zivju piedevāmm, jo zivis kaķiem, lai arī garšo, tomēr izraisa alerģiskas reakcijas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Vediet pie cita vetārsta vai eitanāziju veiciet, neļaujiet kaķim mocīties. Vajag galvu pārbaudīt, ja nu tiešām ir kāds smags dobumu iekaisums vai pat kas līdzīgs encefalītam. Varbūt jums kaķis neveiksmīgi nokritis mazotnē, arī tad rodas neatgriezeniskas sekas - pati zinu, kā tas ir, manā gadījumā gan tas nebija kaķis. Un tur pietiek pat ar traumu, ja tiek dzīvnieks iespiests durvīs vai kāds uzsēžas neveiksmīgi virsū

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

uldis ozoliņš

+3795

 
joki mazi. steidzami kkas jādara. palīdzēt varētu labākais kaķu dakteris Sīgrens Brics, diemžēl tel nr nau pie rokas, bet, ja nekļūdos, meklējams Candera ielā 4.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Questions

+436

 
Manam kaķim bija tāda pati izpausme, manā gadījumā kaķis nomira, bet ceru, ka ne jūsu! Kaķis gāzās, zaudēja līdzsvara sajūtu,uzvedās jocīgi,daudz gulēja, maz ēda - cik ārsts mācēja teikt - iekaisums ausīs - izraisītājs- auss sēnīte. Vai kaķis gadījumā nav kasījis ausis, tā slāpējot niezi?!
Vēlāk no šīs sēnītes radās iekaisums un iekšā viss sāk piepamt, kā jau varbūt zināt, blakus auss orgānam atrodas līdzsvara orgāns, kurš tika ietekmēts, tāpēc kaķis var krist un zaudēt koordināciju! neizārstējot iekaisumu - kaķis var nomirt! Nu jau ir par vēlu, bet ceru ne jūsu kaķa gadījumā!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kaspars saukums

+3719

 
nu kaut kas no tā ko ārsts izrakstīja,acīmredzot tomēr izraisa tādu reakciju,kādu brīdi jāpārtrauc to visu lietot un jānovēro

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.