Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2397 skatījumi

Vai kaķim drīkst dot tavegilu vai suprastīnu?

Dzīvnieki » Kaķi

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Teorētiski laikam nedrīkstot, bet to es tā 100%-īgi nevarēšu pateikt, jo neesmu vetārsts. Bet vispār tai pat laikā zinu, ka cilvēki ir devuši kaķim Tavegilu, Suprastinu un Fenkarolu un esot līdzējis.

Nu var jau pamēģināt, es domāju. Domāju, ka nekas traks nenotiks, ja vienu vai pāris reizes iedos, bet regulāri barot gan jau ka nevajadzētu.

Tikai, ja dod, tad ļoti mazās devās.

pirms 13 gadiem  

Kristīna Borovska, pirms 13 gadiem :

Saproti ir tā, ka es ārstēju kaķim ausi, un kad sāk sadzīt viņa kasa to ausi līdz asinīm, un visa ārstēšanās jāsāk pa jaunu. Veterinārārsts ieteica tikai to plastmasas krāgu (nezinu kā saucas tādas suņi bieži nēsā), bet nepalīdz, viņa sit pa to krāgu un krāga pa ausi....

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Ā, nu kamēr auss sadzīst, tikmēr jau var dot tās zāles, es domāju. Gan jau, ka nenotiks nekas. Citādi jau tā auss nesadzīs.

Bet nu vispār esot kaut kādas potes, kuru efekts ilgst vairākas nedēļas, atšķirībā no zālēm. Tad varbūt labāk vienu to poti uztaisīt un miers, bet es nez, kas tā tāda ir. Tas vetārstam jāprasa.

Raitis Pētersons, pirms 13 gadiem :

Ta drizak tev kakim ir adas slimiba(adas ercite),ja vins ta ausis sakasa lidz asinim.Ari manam ta bija,un tiesi ziema,sada laika.Ari daudz ko izmeginajam visadas zales,bet neka.Ved tik vinu uz vetkliniku Gertrudes iela.Tur ir zinosi arsti.....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
labāk dod balderiāni... :oD

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.