Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2052 skatījumi

kaķēnu piebarošana

Dzīvnieki » Kaķi

Maniem mazajiem nupat jau ir 5 nedēļas. Bet viņi atsakās no jebkāda ēdiena! Man sākt pietrūkt fantāzijas lai piedāvātu viņiem kko jaunu! Piedzima tikai 3gabali, tākā piens viņiem pietiek un pāri paliek, bet kaķene paliek aizvien tievāka. Ko un kādā formātā varētu viņiem piedāvāt lai beidzot iekārdinātu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Nevajag ar varu piebarot kaķēnus, jo viņi vēl zīž mātes pienu un viņiem visa pietiek - pati rakstāt, ka kaķeni barojat ar kaķēniem domāto barību, tāpēc arī kaķēniem neko neprasās. Varat piedāvāt pienu, kādu putriņu un tas arī viss. Visi dzīvnieki nav vienādi un nav jāuztraucas, ja viņi neēd. Līdz ēšanai ir vēl gana laika. Gan ap 2 mēnešu vecumu viss mainīsies!

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Sāksit dot pliekanāku barību kaķenei, arī kaķēniem sāks prasīties papildbarību, bet labāk gan pagaidīt līdz tiem 2 mēnešiem.

Kristīne Auziņa, pirms 13 gadiem :

Ar varu jaunu gan viņus ēst nepiespiedīs! :D
Es jau radu risinājumu, nopirku maziem bērniem domāto biezenīti-ēda ka šņakstēja vien! :) Un nu jau ēd visu ko atrod mammas vai suņa bļodā, tik sausā gan viņiem nesmeķē...

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

sauso barību vispār nevajadzētu dot mājdzīvniekam. Šī tipa barība ir nedabiska un nav piemērota, manuprāt, dzīvniekam. Ar to vienmēr jāuzmanās un jādod pēc iespējas mazāk.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaķenei dot sauso barību, tikai ne to ko pārdot pārtikas veikalos, bet gan Zoo veikalos nopērkamo, sveramo, 1 kg maksā ap 1.80-2.00 Ls.

pirms 13 gadiem  

Kristīne Auziņa, pirms 13 gadiem :

Kaķenei mēs dodam kaķēnu barību jau kopš tā brīža, kad pamanījām vēderu! Un ne jau to lētāko :) Ēd viņa kā princese :)
Mani interesē tieši ar ko kaķēnus iekārdināt, jo ne mērcētu sauso, ne vārītu un maltu vistas gaļu viņi neēd... Pat nešķauda virsū!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.