Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1499 skatījumi

kā iemācīt kaķēnu mazgāties?

Dzīvnieki » Kaķi

Manai kaķenei pirms 5 nedēļām piedzima kaķēni - 3 kaķenes un 1 runcis. Visi jau pamazām ēd mīksto barību un arī iet uz kasti. Ar kaķenēm īpašu problēmu nav, bet runcis pēc tualetes nemazgājas un nosmērē visu, kur iet pēc tam. Tā kā viņš ir ar diezgan garu spalvu, tas visu padara vēl sliktāku - spalva ir saķepusi un netīra. Kā lai viņam iemāca mazgāties? Viņš nedaudz mazgājas pats, bet ne pietiekami, es viņu uzmanu un pēc iešanas uz kasti noslauku, jo tieši blakus kastei ir dīvāns, kur viņš labprāt uzturas. Ko darīt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jana

+4383

 
Vēl jau mazs pavisam :) neprot vēl sevi apkopt. Lai atvieglotu sev dzīvi iesaku prātīgi apgriezt puikam "bikses". Respektīvi to spalvu kur ķepa klāt, spalva ataugs ar laiku, bet pagaidām lai pastaigā ar puspliku pakaļgalu kamēr neiemācīsies būt tīrīgāks.

p.s. Ceru ka puikam nav šķidrs veders un viņš bez gala nesēž uz poda.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

viņam pašam ar laiku jāmāk mazgāties

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

AiZu

+247

 
Esmu ievērojis, ka kaķis ejot uz kastu īpaši nenosmērējas. Ja tavam kaķēnam ir šķidrs vēders, tad problēma jāmeklē citur. Varbūt vajag konsultēties ar vetārstu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liga, tu kad biji maza, maceji mazgaties?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
neiemaaciisi vinju sevi kaartiigi nomazgaaties, ir taa ka vinjam varbuut ir gruti pasam sevi taa kaartiigi nomazgaat, jo ir gara spalva vai vinjss jau nav pavisam jauns, vai arii ir pietiekossi resns lai to labi izdariitu !! kakki jau ir uzskataami par tiiriigiem dziivniekiem, vinji ikdienaa daudz laika velta lai sevi mazgaatu, taa kaa, tiessi sajaa gadijumaa tas vinjam ir kaut kaads apgruutinaajums. man arii taads kakis ir, bet es pieciessu daudz ko arii saistiitu ar liidziigu probleemu, bet peec iespeejaam vinju mazgaaju pats ar mitru kkemi kemeeju katru dienu un daudz veltu laiku, paliidzot vinjam nomazgaaties, jo vinjam gruuti !!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.