Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1770 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Kruglova

+211

 
es maciju "vinai" radot. Pati reju un teicu balsi - taka uzkurinot lai suns zin ko es velos...un izdevas ari, jo man suns loti reti reja lidz iemaciju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kukvandek

+1597

 
:) vieglak pa vieglu :) Suns reiz pa reizem ierejas, un kad vinsh to dara tad biezhi jaatkarto vards/komanda -BALSI-.Jaglauda un jarada ka vards -Balsi- ir tas pats ko vinsh tagad dara.Un tici man agri vai velu vinjam tas pieshkils un vinsh ries jau tad kad Tu vinjam to prasiisi.Nu un protams, ka karums!!! Dresura ir divi virzitajspeki "Prjaniks un Pataga" Tas ir karums un sods. Bet atceries vienu, paraka viena vai otra lietoshana ir posts jusu patiesajam attiecibam Nakoshais solis nak jau vel forshaks, suns sak atskjirt komandu " Nedrikst Balsi"....Nu tas vispar ir aizrautigi un ljoti interesanti ......

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

da kas viņu zin

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.