Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1399 skatījumi

kas vajadzigs lidojot uz spaniju manam sunitim jorksires terjeram

Dzīvnieki » Suņi

kadas potes ir nepieciesamas,lidmasina sun mna bus blakam vaj kada cita nodalijuma, ka jorki parcies lidosanu

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Gurkovskis

+2154

 
nav jau minēta aviokompānija, bet airbaltic salonā atļauj kastes gabarītus 55x40x20 cm, līdz 8kg, lielākiem vieta ir bagāžā. maksa ir vienāda visiem - 50 eur vienā virzienā. un pat ja viss it kā ir kārtībā, vienalga limašīnā dzīvnieku var arī neuzņemt. labāk jau nemoki terjerīti. :)
par papīriem, čipiem, potēm te:
http://www.pettravel.com/immigration/spain.cfm

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nepieciešama suņa potēšanas pase, saimnieks vai saimniece un ļoti saprotoša avolīnija. Ja suns ir līdz 5 kg, tad parasti tas var ceļot bez maksas, visu lidojuma laiku atrodoties īpašā somā zem saimnieka vai saimnieces sēdekļa. Somas izmēri nedrīkst pārsniegt rokas bagāžām noteiktos izmērus. Ja suns ir lielāks, tad suns ceļo bagāžas nodalījumā un parasti tas izmaksā 250 EUR. Jebkurā gadījumā vispirms ir jāinformē aviosabiedrība, ka ar saimnieku lidos arī suns, jo vienā lidmašīnā vienlaicīgi nedrīkst lidot vairāk kā 4 suņi vai citi mājdzīvnieki. Šis noteikums gan neattiecas uz suņu pārvadājumiem bagāžas nodalījumā. Pie tam būtu vēlams paintertesēties Spānijas vēstniecībā kādas ir prasības suņa ieceļošanai valstī. Atsevišķās valstīs noteiktu sugu suņus vispār neielaiž.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Suni kastē viņi arī mētā tāpat kā koferus? Tīri ziņkārība ...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Kas Jums teica, ka koferi tiek mētāti? Gluži otrādi! Visa bagāža tiek iekrauta ļoti uzmanīgi un izsvērti, saskaņā ar noteiktu sistēmu, jo lidmašīnas manevrēšana un pasažieru drošība ir atkarīga no tā, lai bagāža būtu iekrauta vienmērīgi, līdzsvarojot lidmašīnu, pie tam, tuvāk lidojoša bagāža tiek iekrauta pēdējā, viss tiek rūpīgi reģistrēts, ja kāds pasažieris reģistrējas lidojumam, bet nelido, tad viņa bagāža drošības apsvērumu dēļ tiek izkrauta.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.