Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 25

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 7285 skatījumi

 

Atbildes (25)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Izsaku liidzjuutiibu, Jums ! :*
http://videsvestis.lv/content.asp?ID=115&what=42



Jau četrarpus gadu Babītes pagastā, Rīgas–Liepājas šosejas otrajā kilometrā, darbojas Uģa Rūķīša dzīvnieku kapsēta «Citi medību lauki» – Latvijā pirmā dzīvnieku kapsēta. Baltijā joprojām ir tikai divas dzīvnieku kapsētas – otrā atrodas Lietuvā.

pirms 14 gadiem  

alex Kreics - Šteins., pirms 14 gadiem :

Liepaja ari it dzivnieku kapseta

Katrīna, pirms 14 gadiem :

Bet tā ir neoficiāla.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Braucot ārā no Rīgas uz Liepājas šosejas ir dzīvnieku kapsēta "Citi medību lauki". Varbūt tā varētu būt pienācīga vieta jūsu mīlulim? http://www.petcemetery.lv/pub/

pirms 14 gadiem  

Linda RA, pirms 14 gadiem :

Es piekrītu par "Citiem Medību laukiem". Tur ir ļoti skaisti un kaķis vai suņuks taču arī ir mūsu ģimenes loceklis un jāapglabā ar cieņu!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Andza Arrdh

+312

 
Parasti dažādas veterinārās iestādes piedāvā šādu pakalpojumu par samaksu. Piemēram, Teikas dzīvnieku klīnika, ja pie viņiem aizved nopotēt kaķi, piedāvā par samaksu atstāt pie viņiem dzīvnieku un nokārtot visas kremēšanas lietas.

pirms 14 gadiem  

Margraita Grišina, pirms 14 gadiem :

sunītis nomira šonakt un vēlamies abglabat pienaciigi nevis kā tur masu dedzināšanā.... viņš bij ģimenes loceklis

ANITA UMALAS(Eglīte), pirms 14 gadiem :

Iesaku painteresēties pr.vet.klīnikā ''KAVET'' Brīvības 333a,Rīgā,zinu,ka tur šāds pakalpojums tiek sniegts,izsaku līdzjūtību.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Cik zinu, jebkurā vet.klīnikā, kurā var veikt dzīvnieciņa eitanāziju, var arī atstāt to par atsevišķu samaksu kremēšanai. Kaķim tā izmaksā cik zinu 10 - 15ls, atkarībā kā kurā klīnikā. Apjautājies! tur tak strādā cilvēki, kas ir dzīvnieku un saimnieku pusē, gan jau ieteiks tev kā, kur un par cik...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Mans sunītis nomira,es viņu apglabāju dārzā zem ķirša,jo viņam ļoti tie garšoja,uzstādiju vijolītes,jo viņš mīlēja puķes smaržot ,tā nu viņš mūs visus uzmana no ķirša koka galotnes.
Vajag glabāt tur ,kur paša sirds vēlās,ja sunītis bija ,kā gimenes loceklis.

pirms 14 gadiem  

Santa Katrīna Meikališa, pirms 14 gadiem :

Piekrītu, arī mums abi sunīši zem ceriņiem apglabāti. Brālītis savu māsiņu sargāja, nu re tad arī kad nodzīvoja savu laiku apglabājām blakus viens otram lai sargā vēl ilgi.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Bez citiem medību laukiem neko citu neiesaku. Ja klīnikas piedāvā kremēt, tad tā nav kremācija, bet utilizācija, kur suņus, kaķus kopā ar citiem lopiem pārstradā kopējā masā, no kā vēlāk lūpukrāsu ražo, šausmīgi smirdīgs process. Saimniekiem varbūt arī stāsta, ka kremē, bet dzīvnieku krematorija Latvijā nemaz nav, ne tādā izpratnē kā šķirtiņš vai zārciņš ar dzīvnieka pelniem. Ja grib skaisti un humāni, var vest uz minēto dzīvnieku kaspētu vai aprakt pagalmā vai mežā (kas nav aizliegts). Var kremēt Jelgavas krematorijā, bet tur atvestos dzīvnieciņus, visticaāk, studenti izsekcēs vispirms, pēc tam tie nedēļu kaudzē gaidīs savu "rindu" . Skumji, bet fakts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ilze S.V.

+40

 
Es arī izsaku līdzjūtību par mīluļa zaudējumu.
Valmierā ir vienīgā dzīvnieciņu kremētava,bet arī tur viss ir diezgan drastiski,jo no Rīgas veterinārajām klīnikām savāc mirušos dzīvnieciņus (dzīvnieciņa saimnieks par to pakalpojumu maksā) vienā mašīnā un tad visus ved uz Valmieru un tur arī sadedzina. Es arī nesen zaudēju savu mīluli un vēlējos kremēt un pelnus izkaisīt.Tad man klīnikā arī atbildēja,ka tas nav iespējams,jo ved uz Valmieru un dedzina visus kopā. Diemžēl...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Merry

+6073

 
Pirmkārt, izsaku līdzjūtību!
Otrkārt - diez vai ka LAtvijā kaut kur ir tāda kremēšana, kur nav "masu dedzināšana".
iesaku apglabāt ģimenes draugu, citur. Varbūt, ka " Citos medību laukos" vai kādā privātā īpašumā! Tā mēs vismaz darījām ar savu ģimenes draugu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

----------

-39

 
Varbūt var apglabāt pie ozola kā to izdarīja ar manu minku:))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Baiba Ivdre

+128

 
Vēl gribētu vērst jūsu uzmanību uz to, ka Latvijā uz doto brīdi nav neviena legāla, mūsdienīga krematorija kur būtu iespējams kremēt jūsu dzīvnieku – vienīgā krematorija atrodas Rīgā un tur tiek kremēti tikai un vienīgi cilvēki un starpnieku piedāvājums sniegt jums šāda veida pakalpojumu ir meli un krimināli sodāma darbība.

no www.petcemetery.lv!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.