Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

TheCherry♥

+131

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1415 skatījumi

Mazie kucēni...

Dzīvnieki » Suņi

...Sveiki!
Man aizvakar atveda 1 mēnesi vecu kucēnu.
Lieta tāda ,ka viņš bieži pa nakti ceļas un visu laiku cenšas ielīst pie manis kur es guļu ,bet negribu viņu pieradināt un arī smilkst ,jo grib spēlēties ,bet es gulēt, tāpēc vaicāju kā panākt ,lai viņš visu nakti normāli gulētu bez celšanās?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīza

+2185

 
Nepieradināsi. Sunītis ir nobijies. Viens pats svešā mājā. Kamēr maziņš atļauj viņam pie sevis gulēt. Kad mēs nopirkām savu sunīti arī atļāvām gulēt gultā maziņam. Ne smilkstēja, neko. Viņš mierīgi kājgalī gulēja. Tas vai pieradināsi to lekt uz dīvāna un gulēt gultā, viss būs atkarīgs vai tu to viņam atļausi vēlāk. Savējam atļāvām arī vēlāk, kad viņš jau bija paaudzies lekt gan gultā, gan uz dīvāna, tāpēc tā dara vēl jo projām. Lelle gan te nepalīdzēs, jāļauj viņam gulēt ar tevi. Apmēram, kad suns būs 3 mēnešu vecumā (varbūt jaunāks, tas atkarīgs no situācijas) suns būs pieradis pie apkārtējās vides, un gulta nemaz neprasīsies.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Padomā pats/pati - suņuks palicis viens un bez mammas :( Brāļīšu un māsiņu arī vairs nav _ šoks!
Jāmeklē kāda cita dzīva radība pie kā piespiesties :) Sunīt jūtas vientuļš, kamēr sapratīs ,ka tā gluži nav.Pieliec blakus kādu suņa lellīti.Varbut palīdz:)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Cik liels būs suns un viņa vita un pienākumi? Ja tas ir no mazo sērijas, tad nāksies pažēlot. Ja dzīvos ārā, nu tad jāpaciešas. Gatava brīnumrecepte nav.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.