Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2487 skatījumi

kādi ir pundurtruši kā mājdzīvnieki?

Dzīvnieki » Grauzēji

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

toms

+730

 

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Santa Bērziņa

+172

 
Kā kurš un kā pie kura saimnieka. Daži pundurtruši ir garlaicīgi, bet daži mīļi un interesanti. Bet vinjiem nepieciešama aprūpe. Piem... gaidi to ka buus nepiecieshama vieta kur vinjsh nokārtosies (atstās savas spiriņas) unb vismaz reizi dienā būtu ieteicams atļaut izskaridiities pa māju. Ieteicams arī dot svaigu zāli (āboliņu, pieneņu lapas uc.) bet tas nozīmētu ka vsm 1x pa 2 dienaam buutu jāiet lasiit zāle.... Bet kaa jau teicu tas ir ļooti atkarīgs no saimnieka!! :) Bet dzīvnieciņš jau prikoliigs!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Signe Peirāga

+2427

 
njā, jātīra diezgan bieži, jo nepatīkami ož. vajadzīgi grauzšanai koku zariņi, lai zobi neizaugtu pārāk gari. tiešām grauž visu-vadus, pat tapetes bojā, arī mājasdarbus (nu md burtnīcas, piemēram, skolotāja ļoti brīnījās par manu apgrauzto burtnīcu un par iemeslu sasmējās), grāmatas. pa nakti mīl trokšņot-ar zobiem ieķeras būrī un to krata vai arī skraida pa būri un dauza kāju. tā jau vispār šausmīgi mīļš. manējais bija iemācījies pienest man zīmuļus :) bet šķiet, ka vēl kādu pundurtrusi negribētu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

gints šelders

+8262

 
Ipaši jāpiesarga elektrības vadi.Paziņam trusis reiz pārgrauza,dabūja tā ka pa metru atlidoja.Pēc pāris sekundēm akal devās uzbrukumā,iepatikās.Bet vispār diezgan smirdīgi:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agneta Kalēja

+2081

 
Man bija trusis puika - viņš man visu laiku uzmācās, skrēja pakaļ. Kakāja un čurāja savā būrī tikai (samācīts bija). Ēšanas ziņā nav nenormāls rīma un izvēlīgs, bet saimniekam gan ļoti jāskatās, ko var un ko nevar dot. Jāuzmanās ļoti ar ēdienu, jo tas ir viens no pāragras aiziešanas iemesliem. Ja kaut mazākā problēma ar vēderu, var beigties slikti. Un vēl - grauž VISU!
Man likš mīļš mans trusis, bet vairs negribētu tādu mājdzīvnieku. Smuks jau ir, bet .. Nu jāskatās vai ir tik liela gribēšana darīties ar trusīti, jo vienkārši nav.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Inese Kugelberga

+1191

 
Ēd un kakā,kad pakakā atkal ēd lai pakakātu,bet purniņš ir ļoti mīļš

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

..........

-56

 
Man ir balts pundurtrusiits ;)

Gruti iemacit vinjam necuraat vai nekakat gulta un japieskata lia vadi nebutu pa zemi savadak tie tiks sakosti ;)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.