Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1962 skatījumi

Iesi vai neiesi balsot ?

Politika un valdība » Pilsoniskā līdzdalība

Īsumā interesē, cik % nedomā apmeklēt vēlēšanu iecirkni 2. oktobrī un cik % nezina par ko atdot savu balsi un cik % jau zina par ko balsot !

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pandulīc

+150

 
Paskat aties LNT Līderu debates,tur viennozīmīgi var redzēt toč par ko nebalsot,jo ir tur daži skatuves āksti kuri Latviešu valodu nemāk (No RussiaN)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Visu Latvijai!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Labi teikts par nebalsošanu un par tiem, kas mūžīgi kurn un prasa, bet paši neiet balsot. Ja nu nekam netici, tad vismaz aizej un izsvītro, tos, kas aktīvi cīnās pret visu latvisko, tātad pret mums, cik nu to latviešu ir palicis Dzimtenē. Vienīgais, mazliet šaubos par a.m. sociālisma medu, vai mēs to jebkad vēl piedzīvosim, ja nu Rubiks zinās īsto ceļu...joks, protams:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
iešu un zinu par ko balsošu. Neaizejot uz vēlēšanām Tu esi parazīts, kam nav tiesību prasīt, lai valsts Tev nodrošina bezmaksas izglītību, medicīnu un drošību.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Noteikti iešu, jo neejot balsot tava balss automātiski sadalīsies proporcionāli par katru no ievēlētajiem deputātiem. Tad izrādīsies, ka tava balss ir tikusi pat par pctvl, gan saskaņas centru, tautas partiju, vienotību, zzs un citiem vecajiem ēzeļiem.
Vēlēšanu sistēma nav godīga, jo arī piedaloties vēlēšanās un ja tava izvēlētā partija netiek saeimā, tu nobalso tāpat kā nebūtu gājis vēlēt. Tāpēc jau visu laiku vēlē pat tiem pašiem vēžiem, tikai citās proporcijās.
Vajadzētu ieviest citu vēlēšanu sistēmu, kur viss būtu līdzīgi kā stājoties augstskolā mēģinot tikt budžetā, pirmā prioritāte, otrā, un trešā. Ja pirmā partija nesasniedz 5% barjeru, tad balss pāriet uz otro prioritāti, bet ja tā netiek, tad uz trešo. Balsu skaitīšanas mehānisma izstrādāšana nu gan nebūtu deputātu darbs, jo tur nepieciešamas smadzenes un ir jādomā, bet kāds students ar labām matemātikas zināšanām mierīgi tiktu galā.
Balsošu par 12 sarakstu, vismaz viņiem ir jaunas idejas un mana balss neaizies bojā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Budweiser

+361

 
Noteikti jāiet!Latviešiem jāapvienojās kā vēl nekad iepriekš un jāsaprot par ko balsot (manā gadijumā tā ir "Vienotība")

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Katrs cilvēks jau var izvēlēties pats par ko balsot, taču, manuprāt, Vienotība ir pēdējā izvēle par kuru var balsot. Šobrīd Latvijā ir grūti atrast otru tik populistisku un nekaunīgu partiju, sākot ar tās dibinātāju Repši un viņa maigi izsakoties dīvainībām un naudas vākšanu no tautas, pēc tam īpašumu sapirkšanu, aizdomīgi lētajiem kredītiem, pēc tam bankrotēšanas un īpašumu izpārdošanas, kredītsaistībām, kuras ir mērāmas miljonos latu, teicieniem, kā var nesolīt pensinoāriem un

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

JL atbalstīto naudas atņemšanu pensionāriem, Sorosa fonda sponsorētās Ēlertes, kura nolaida Dienu gandrīz vai līdz bankrotam, pēc kā izlidoja no amata, Ģirta Valda Kristovska, kas ir viena no pretrunīgākajām personībām politikā, utt. šo sarakstu vēl varētu turpināt vairāku lpp. garumā!

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Ak, jā, gandrīz vai aizmirsu, Vienotībā ir arī "God. Loskutova kungs", kura paspārnē un vadībā nozaga simtiem tūkstošu latu! Tā ka uz priekšu, par zagļiem, populistiem, liekuļiem - Par Vienotību!

Budweiser, pirms 14 gadiem :

Nav vēlēšanās tagad uzsākt kaut kādas politiskās diskusijas,tās var redzēt pietiekami televīzijās! Lai gan...PAR KO balsosi tu? Tikai nesaki,ka nebalsosi,jo visi ir zagļi,dīvaiņi utt.

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Savs Choms

+17917

 
protams ka neieshu...par tiem idinjiem lai balsotu, nu nee...

pirms 14 gadiem  

Budweiser, pirms 14 gadiem :

Dēļ tādiem kā tu Latviju pārņems krievi,jo mūsu kaimiņu tautieši nav tik neaptēsti kā latvieši un ies sabalsot savējos ar visām no tā izrietošajām sekām nākotnē!

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Vienīgais iemesls balsot-lai likumdevējā neieperinātos krievu vairākums, kā tas Rīgas domē ir. Negribu 2 valsts valodas, negribu atkal gavarīt un rakstīt atskaites krievu mēlē. Vienīgais reālais spēks,kas NOteikti neies ar krieviem kopā-VISU LATVIJAI

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

Budweiser - nu tad ej un balso par savu huinjas vienotiibu...redzeesim kaadaa leiputrijaa tad dziivosim

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Slikti, ka neiesi. Šāda nostāja ir izdevīga Kremļa finansētajām partijām un, jāteic, ka 'jaunizceptie pilsoņi' aktīvi izmantos savas balsis 'savās interesēs'. Par idiņiem es sauktu tos latviešus, kas ievēlēja Ušakovu Rīgas Domē.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.