Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1796 skatījumi

Vai tad uz diplomātiem, kam ir auto ar CD numuriem nav attiecināmi nekādi likumi, arī tai skaitā uz robežām? hmm...

Politika un valdība » Vēstniecības un konsulāti

interesē šis jautājums, jo loti nepatīk ka viņi neievēro nevienu likumu arī uz robežām, kad stāvēju rindā, šis cilvēks vnk aizbrauca man garām, vai tad viņus uz robežām nestādina? hmm. :@

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
diplomātiem ir diplom. Ja jūties nepanesami abižota - raksti iesniegumu vai sūdzību vēstniecībai un 2 nedēļu laikā saņemsi formālu atbildi par to, ka konkrētais diplomāts konkrētajā brīdī ļoti steidzās lai teju izglābtu pasauli no bojāejas. ;o)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raivis Zemskis

+2961

 
Ir kā ir ar tiem diplomātiem.... ir daži sīkumi kā izčakarēt diplomātu likmīgi, ko parasti viņi arī pārkāpj, bet kurš gan to darīs, strādāt ta gribās!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar diplomātisko dienestu automašīnām tā situācija ir diezgan nesakārtota un dīvaina, jo no vienas puses ceļu satiksmes noteikumi nosaka to, ka visiem satiksmes dalībniekiem neatkarīgi no specnumuru un automašīnu marķējuma veidiem ir vienādi jāievēro satiksmes noteikumi, ja vien šai automašīnai nav ieslēgtas bākugunis vai to neeskortē automašīna ar bākugunīm, bet no otras puses diplomātisko dienestu mašīnu pasažieriem ir diplomātiskā neaizsakaramība, kas nozīmē to, ka to vadītājus sodīt nav iespējams nesaņemot īpašas atļaujas, kas tiek kārtotas valstiskā līmenī un par satiskmes noteikumu pārkāpumiem neviens diplomātisko neaizsakramību neatņems, līdz ar to mūsu ceļu policija rīkojas pragmatiski - ja nav iespējams iekasēt, tad arī nav jēgas apturēt, jo nekad jau nevar zināt, kas tajā automašīnā brauc un var uztaisīt tikai sev nepatikšanas!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
tobiš - diplomātiem ir diplomātiskā neaizskaramība. Arī muitas viņus nepārbauda.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.