Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis G.

+2334

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1680 skatījumi

Latvija- pensionāru valsts

Politika un valdība » Imigrācija

Ja mirstība pārsniedz dzimstību...Līdzīgu problēmu risināja Vācija- ielaida dažus turkus, kas pārdesmit gados savairojās kā žurkas.
Jautājums: Vai Latvijā būtu vērts ielaist ķīniešus- demogrāfijas uzlabošanai, t.i. mūsu nākotnes labklājībai. Bez nacionālās pašapziņas, vnk Jūsu viedoklis!

Pirms 13 gadiem

Es personīgi negribētu, ka pēc 20 gadiem man ābolus zagtu puisēns Jānis Kim Lī, bet pretēji- mūsu nākotnes vīzija ir baisa.

Jānis G., pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Latvija ir nabadzīga un ekonomiski mazattīstīta valsts, tādēļ arī mums nedraud nedz ķīniešu, nedz turku imigranti, jo lai piesaistītu imigrantus valstī ir jābūt darba vietām un sociālajām garantijām, savukārt Latvijā nav ne viena, ne otra.

pirms 13 gadiem  

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Nu, ķīnietim nav vajadzīgi īpaši apstākļi. Tie var dzīvot nelielās barakās un strādāt no ausmas līdz rietam- par samaksu, ko saņemam mēs, tas ir skaidrs, ir redzēts krievu kanālos.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jums nav taisnība, jo jūs neizvērtējat visus apstākļus. Pirmkārt, šobrīd Ķīna ir viena no pasaules straujāk augošajām ekonomikām un dzīves līmenis šajā valstī strauji uzlabojas. Otrkārt mazās algas šajā valstī ir saistītas ar zemajām produktu, preču un pakalpojumu cenām, bet Latvijā mazas ir tikai algas, darba nav pat Latvijas iedzīvotājiem un preces, pārtika un dzīve Latvijā dārdzības ziņā neatpaliek no citām Eiropas valstīm, kur cilvēki aiz izmisuma neslauka ielas par 100,- Ls.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laikam, tadel ka daudzi izbraukusi ara!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Man vienalga, lai brauc, ja grib, jebkurā ziņā, kā cilvēki viņi (mogoļi vai pat ķīnieši) ir daudz jaukāki kā vietējie. Viņi novērtē otru cilvēku kā personību nevis skatās uz taviem trūkukiem, tāpēc es biežāk izvēlos kontaktēties ar ārzemniekiem nevis ar vietējiem.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Ko ķīnieši te darīs, ja pašu cilvēkiem jāmeklē darbs ārpusē? Ķīnieši brauc mācīties un reizēm arī apmetas uz dzīvi plaukstošās valstīs. Arī viņu pašu ražošana zeļ un plaukst.
Mūsu tukšā teritorija droši vien kļūs par Eiropas atkritumu izgāztuvi,un šajos atkritumos savu dzīvi nobeigs pensiponāri (vienīgā cilvēku kategorija, kurai valsts nav pasliktinājusi dzīvi krīzes laikā).

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kaspars saukums

+3719

 
valmierā kadus 25 gadus atpakaļ esot bijusas ievestas vairākas vjetnamietes lai būtu kas strādā vsšr....neesot bijusi nekāda vaina viņām:)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.