Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 23

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 16941 skatījumi

Kādi ir nosacījumi, lai iestātos dzīvokļu rindā, un kur to var izdarīt?

Politika un valdība » Likums

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (23)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Tāda iespēja nepastāv,jo jau ir dzīves vieta,Rīgā piešķir tikai mazturīgiem un tad oficiāli jābūt nodzīvotiem noteiktam skaitam gadu Rīgā,un tie paši stāv rindā ntos gadus.Tā ka,vienīgā iespēja ir īrēt ,vai nopirkt.Rīgas domes mājas lapā ir viss aprakstīts,arī rindā stāvētāju procentuālais salīdzinājums ar saņēmēju skaitu.

pirms 14 gadiem  

Jānis Sautiņš, pirms 14 gadiem :

Nepareizi, tu piemirsi vienu ļoti pieminamu iespēju- skvotot :D
Tāda fīča arī pastāv, nav ko miizt :D

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Marcis

+3511

 
Pazvani uz shejieni: http://komdep.riga.lv/lv/

pirms 14 gadiem  

Marcis, pirms 14 gadiem :

Sheit buss pilniigaaka informaacija http://www.vestis.lv/?ct=izpilddirektors&fu=read&id=281&start=2

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Var pieteikties tikai un vienīgi, ja tieši tajā pilsētā ir bijis deklarēts bez pārtraukuma 10 gadus un tad vēl visi pārējie nosacījumi. Katrā pašvaldībā mazliet individuāli. Jāiet uz pils. domi/pašvaldību, tur smalkāk izstāstīs.
Īsi sakot, jābūt izredzētajai/-am.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ar to rindu ir tieši tā,kā iepriekš kāds jau komentēja,viss atkarīgs no tā kāds ir inspektores garastāvoklis un cik liels burta kalps viņa ir!Mana brāļa ģimene pieteicās rindā 1999.g rudenī,jo izlēmām ,ka tieši viņi būs tie,kam jāpamet ''bērnu dienu ligzdiņa''-jo uz to brīdi divistabu dzīvoklī dzīvoja mana ģimene,brāļa ģimene un vēl mūsu mamma.Pa to laiku valstī notika privatizācijas process-dzīvoklis tika privatizēts uz mana vārda,jo brālis taču stāv rindā un ir cerība,ka kaut kad dabūs dzīvokli...Viņiem katru gadu bija jāiesniedz dokumenti,ka nekas nav mainījies,un rinda virzijās uz priekšu...Taču pagājušā gada martā (kad rindā bija 200 num.)visas cerības tika sagrautas,jo atnāca ziņa no dzīvokļu depart.,ka izskatot dokumentus ir konstatēts,ka viņi pretendē uz platību,bet paši dzīvo privatizētā dzīvoklī(lai arī uz māsas vārda privatizētā)-bet tas atklājās lūk tikai tad,kad jau bija jāpiešķir dzīvoklis!Galarezultātā brāļa ģimeni no rindas izmeta,pat atklāti pasakot,ka iebilst nav jēga

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

smu saskaaries ar so situaciju jo naacaas iet tam visam cauri Vajadzeeja aiziet uz pilsetas domi un tur rakstit iesniegumu ludzu registreet mani rindas partibaa pamatojoties uz to un to tas atkariigs no juusu probleemas un tad 14.dienu laikaa atnaak atbilde..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vilnis Veske

-80

 
Nāc pie manis.Dzīvosim kopā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis Berzins

+685

 
Jaatrod rindas gals...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aizejat uz brīvības ielu bijušajās ''Rīgas modes'' celtnē 5. stāvā - tur varbūt uzņems dzīvokļa rindā uzreiz, protams ja vēlēsies to izdarīt, jo noteikumi ir ļoti plaši.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ar visiem iespējamiem un neiespējamajiem papīriem jāiet uz savu domi,un tad ja uzņems rindā ,tad varbūt bērnu ,bērni saņems dzīvokli.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es stāvu rindā kopš 2006 gada, rīgas domē problēmu nav aizej iesniedz, bet..maznodrošinātai jābūt obligāti, sviets jau sāksies sociālajos, kaut gan lielā mērā tas ir atkarīgs no inspektores garastāvokļa, manai inspektorei viņš nebija īpaši labs, nervus paēda ne pa jokam, man radās aizdomas, ka es uz viņas naudu pretendēju, bet tas nu tā nav svarīgi....maznodrošinātās statusu ieguvu pēc apm 2 mēnešiem , tad mani arī rindā uzņēma, ir divi veidi maznodrošināto 1) jāiet reizi 3 mēnešos pēc atzinuma.2) reizi gadā. ar šo gadu ir ieviests jauninājums: jābūt zīmei no zemes grāmatas, par to, ka Tev nepieder nekustamais īpašums LV teritorijā, kādreiz bija Rīgā un Rīgas rajonā un arī tad zīmi nevajadzēja .

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.