Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jony Bravo

+351

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1243 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Šeit ir Latvija un tiesāties pie mums ir modē, Tevi pa tiesām var vazāt visu mūžu. Ir abgabala tiesas, rajona tiesas un tā tālāk.

pirms 14 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Ar Latviju šeit nav nekāda sakara,kā arī ar modi tiesāties!!! Ja tēvs atsakās maksāt savam bērnam alimentus, tad tas ir tikai normāli, ka sieviete ies uz tiesu un šo naudu pieprasīs.

Agris Bite, pirms 14 gadiem :

Nu bet protams ka tas ir normāli ka nabaga mūsu Latvijas ZELTENE ies uz tiesu lai noslauktu un izģerbtu pliku to riebīgo tēviņu,un pats interesantākais ir tas ka pastāvīgi tās Latvijas gotenas arī vinnē.

Agris Bite, pirms 14 gadiem :

Aizmirsu piebilst ka man tuvs cilvēks gāja tam visam murgam cauri:vis sākās trīs gadus atpakaļ kad viņa tā saucamā sieviņa iesūdzēja tiesā par alimentiem bet tagad vis ir pilnīgi pretēji --bērni ir pie viņa un viņš tagad iesniedz tiesā prasību par alimentu piedzīšanu no viņas bet kādam birokrātijas murgam par šiem trīs gadiem viņš gāja cauri, var tikai apskaust viņa neatlaidību un mīlestību pret bērniem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.