Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viss ir atkarīgs no jūsu mantiskā stāvokļa, pašvaldības, kurā esat deklarējusies un dzīvojat. Mēs dzīvojam tirgus ekonomikā un dzīvokļi Latvijā ir brīvi nopērkami tirgū un pieejami iegādei visiem cilvēkiem, ja ģimene ir jauna un abi vecāki strādā, tad ir jākrāj nauda un dzīvoklis jāpērk, ja negribat gaidīt līdz vecumdienām, tad jāņem ir bankā kredīts un jāpērk jau tagad. Pats fakts, ka jums ir bērns vai divi nedod jums nekādas tiesības pretendēt uz valsts dzīvokli. Pašvaldības atbalsta tikai savu iespēju robežās personas, kuras ir bāreņi, represētās personas, iedzīvotājus, kurus ir piemeklējušas nelaimes, nodeguši dzīvokļi, dzīvokļi ir avārijas stāvoklī, utt. Latvijā tūkstošiem jauno ģimeņu dzīvo īrētos dzīvokļos, jo, lai arī abi jaunie vecāki strādā, tomēr nenopelna pietiekami, lai iegādātos savu pirmo dzīvokli. Pie tam neredzu nekādu pamatojumi tam, lai mani samaksātie nodokļi tiktu izmantoti dzīvokļu iegādei jauniem vecākiem, kuru Latvijā ir simtiem.

pirms 13 gadiem  

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Aivi,tavi nodokļu maksājumi nekādā gadījumā netiks tērēti kādas ģimenes dzīvokļa IEGĀDEI, jo Rīgas dome dzīvokļus ģimenēm nevis dāvina, bet IZĪRĒ. Tātad dzīvokļu rindā uzņem, ja ģimene atbilst atbilstošiem nosacījumiem (vai atbilst, vajag noskaidrot Rīgas domes dzīvokļu pārvaldē) un nodrošina dzīvokļu īri, nevis ieguvi prvātīpašumā.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Zinu, ka īrē, bet Rīgas Domei šie dzīvokļi ir jāiegādājas vai jābūvē un tā, kā Rīgas dome naudu nepelna, bet izmanto nodokļu maksātāju naudu, tad es neredzu nekādu pamatojumu, lai mani samaksātie nodokļi tiktu izmantoti kādas ģimenes labklājības nodrošināšanai, cita situācija ir ja šai ģimenei ir kāda nelaime, tad protams pašvaldības atbalsts ir pamatots. Ja ģimenē aug viens mazs bērns, tad tas vien ir rādītājs, ka ģimene ir jauna un jauniem cilvēkiem ir pašiem jāpelna nauda.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Pie tam mūsdienās nav nekādu ierobežojumu iedzīvotāju skaitam, kuru deklarēt vienā dzīvoklī. Ja no tā būtu atkarīga valsts dzīvokļa piešķiršana, tad visi savos dzīvokļos piedeklarētu pa 20 cilvēku.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Ja tikvien būtu netaisnīgu lietu,kur tērē nodokļu maksātāju naudu!!! Turklāt šajās rindās cilvēki stāv n-tos gadus un tie,kas var dabūt kredītus,arī pērk paši dzīvokļus. Tu,redz, nečīksti, ka tādiem kā Flikam, Rimševicam vai Krūzmanei no tavas nodokļu naudas maksā 4000 ik mēnesi, bet ja vienai sievietei ar mazu bērnu piešķirtu dzīvoklīti -tad rēc.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Aina, tas, ka kāds cilvēks saņem lielu algu par savu padarīto darbu nav pamatojums tam, lai pa labi un pa kreisi piešķirtu dzīvokļus visiem, kuri tos nevar atļauties iegādāties vai izīrēt paši! Mēs nedzīvojam sociālismā, bet gan kapitālismā un brīvajā tirgū. Protams, par divām jūsu nosauktajām personām var ilgi diskutēt un domāt, cik pamatots ir viņu atalgojums, bet nevajag aizmirst to, ka šie cilvēki ir augsti kvalificēti speciālisti un viņi saņem algu atbilstoši ieņemamajam amatam.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Savukārt Fliks ir akcionārs un viens no AirBaltic un tās meitas uzņēmumu īpašniekiem, līdz ar to arī atalgojums ir atbilstošs un tāds, kādu viņam atvēl uzņēmumu valde. Algu pielīdzināšana pie zemākajiem atlagojumiem ir bīstama prakse. Un vēlreiz ir jāuzsver tas, ka šie cilvēki saņem algu par DARBU nevis par to, ka viņiem iet grūti un vajag naudu vai dzīvokli.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Fliks ir akcionārs uzņēmumā,kur 51% akciju pieder valstij. Par līdzvēwrtīgu darbu no valsts budžeta viens saņem 140 ls, cits 140 000. Laikam pats piederi otrajiem,tāpēc te vem.
Sociālie fondi,no kuriem saņem trūcīgi cilvēki, pastāv visās ES valstīs. Ja tev nepatīk Eiropas sistēma, brauc uz USA pie žīdiem un nēģeriem.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Iztiksim bez personīgiem apvainojumiem. Es neesmu valsts darbinieks un netaisos nevienam neko nedz pierādīt, nedz vēl jo vairāk strīdēties ar kādu. Izteicu tikai savu viedokli. ES ir ļoti bīstami sociālistisks veidojums, kur viss ir balstīts uz to, ka valstij viss ir jādod un jāgarantē saviem iedzīvotājiem par brīvu, viss jādotē, jākompensē un jāatbalsta ar nodokļu maksātāju naudu! Tas pie kā noveda sociālisms ar Padomju Savienības piemēru, visiem ir zināms.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tikai muļķi nesaprot to, ka valsts un ES naudu neražo un nepelna, ar savu dalību valsts uzņēmumos tikai traucē biznesiem attīstīties, pelnīt naudu un rada augsni korpucijai. Ja valsts visus savus īpašumus pārdotu un beigtu tēlot tautas aizstāvi un draugu dalot pa labi un pa kreisi dzīvokļus un garantējot subsīdijas, dotācijas, utt. tad tai nebūtu nepieciešami tik daudz līdzekļu kā tagad, varētu samazināt nodokļus, biznesi uzelpotu, tirgus pats nostādītu cenas atbilstoši pirktspējai...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

... un cilvēki paši varētu atļauties iegādāties sev gan dzīvokļus, gan visu citu nepieciešamo cilvēka cienīgai dzīvei!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
ir, bet vai tev pietiks pacietibas sagaidiit savu rindu ?!! tas var buut peec velns vinj zin cik gadiem !! taa kaa, uz to nepalaujies vienkaarssi !!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.