Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 858 skatījumi

Pirms 2vi gadi pasvaldības policija uzlika sodu 20Ls par atvērtu aliņu,nesamaksāju,viņi to naudu nepiedzīs?kādi ir procenti nākuši klāt?

Politika un valdība » Likums

Pirms 2 gadi pašvaldības policija uzlika sodu 20Ls par atvērtu aliņu, protams pāris dienas pēc soda uzlikšanas pienāca vēstule jeb soda kvīts,kurā rakstīts ja nesamaksā sodu mēneša laikā, to piedzīs likuma esošajā kārtā. Nesamaksāju,viņi to naudu nepiedzīs?kādi ir procenti nākuši klāt? Ir kāda iespēja apskatīts savus parādus internetā nu šitādas lietas?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Piedzīs - kaut vai pēc piecpadsmit gadiem. Bet procentus gan valsts, cik novērots, neprasa - krīzes apstākļos jau gan var gadīties, ka kādai amatpersonai lampiņa iedegusies. Internetā vari necerēt atrast, mūsu valdībai elektroniskā pārvalde aprobežojas ar SMS un Tviteri darbalaikā - būs vien jāzvana uz vietējo policijas kantori.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.