Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 2048 skatījumi

ES direktīva par Zviedru tabaku SNUS un vai var to apiet?

Politika un valdība » Likums

ES direktīva aizliedz tirgot Zviedru tabaku SNUS ES dalībvalstīs, bet likumā ir minēts:
...1992. gada maijā Eiropas Savienībā tika aizliegta tabakas izstrādājumu tirdzniecība orālai lietošanai (tostarp zviedru tabaku „snus”). Aizliegums tika ieviests ar Direktīvu 92/41/EEK, kas groza Direktīvu 89/622/EEK.1...
...Saskaņā ar 2. panta 4. punktu „tabakas izstrādājumi orālai lietošanai” ir „visi [tabakas] izstrādājumi, kas paredzēti orālai lietošanai, izņemot izstrādājumus, kas paredzēti smēķēšanai vai košļāšanai un kas ir pulvera vai smalku granulu veidā vai jebkādā šo veidu apvienojumā pilnībā, jo īpaši tādi izstrādājumi, kuri noformēti porciju maisiņos vai porainos maisiņos, vai arī jebkādā veidā, kas atgādina pārtikas produktu...
Jautājums: Vai es varu uzsākt SNUS tirgošanu Latvijā ar nosacījumu ka tas ir fasēts porainos maisiņos un importēts no Dānijas?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
tu tak pats esi visus likumus nocitējis (ja vien tie joprojām ir spēkā)? kāpēc vēl jautā?

pirms 12 gadiem  

Kaspars Kuzņecovs, pirms 12 gadiem :

Nocitējis esmu ES direktīvas, bet ne vienmēr ES direktīvas sakrīt ar Latvijas likumdošanu. Tāpēc jautājums vēl joprojām ir aktuāls. Ceru ka atradīies kāds kompetents cilvēks šajā jautājumā, nevis pašpasludinātie pārgudrīši ar infantili pārgudrajām atbildēm.

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

lietot vari, tirgot nevari. es pats caur interneta veikalu pasūtu, nekādu problēmu,var, kā saka, arī Latvijā nopirkt, tik vien kā pēc trīs dienām uz pastu jāaiziet pakaļ. Un ,lai cik tas nebūtu dīvaini , ir lētāk ,kā Zviedrijā veikalos, viņiem tur bieži akcijas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.