Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1238 skatījumi

Kas notiek ja es nevaru atmaksat tiesas izdevumus?

Politika un valdība » Tiesībaizsardzība un policija

Man nesenka bija tiesa un tgd atnaca lapa ka lidz 8 maija man jasamaksa.Man ir 18 gadi vell macos un man reali tgd nau kur dabut naudu.Gribu zinat kas isti tgd notiks.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Mēģini,lai tev maksājuma grafiku sastāda,tev būs vieglāk līdz ar to parādu atmaksāt.Savos gados tak neesi biznesmenis,lai visus uzturētu,un kam negadās!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cilvēks

+3646

 
Atkarīgs jau arī kas tieši vai par ko jāatmaksā...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nesamaksāšanas gadījumā, izpildraksts tiks nodots tiesu izpildītājam, kas piedzīs naudu piespiedu kārtā, ieskaitot visu kontu bloķēšanu, mantas apķīlāšanu, algas, stipendiju bloķēšanas, pie tam pie summas tiks pieskaitīti arī tiesu izpildītāja ar piedziņu saistītie izdevumi....

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Likumi ir bargi,bet pastāv arī cilvēciskais faktors!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Jaunība nevar būt par pamatu tam, lai nepildītu savas saistības. Ja persona ir pilngadīga, tad tā ir arī materiāli atbildīga par savu rīcību, līdz 18 gadu vecumam, šī atbildība ir vecāku ziņā. Diemžēl tam, vai cilvēks var vai nevar atļauties par kaut ko maksāt, nevienu neinteresē. Jādomā bija iepriekš! Vislabāk ir no savām saistībām neizvairīties un tiesas izdevumus nomaksāt, tas noteikti būs lētāk nekā nesamaksāt. Izvairīties tāpat neizdosies!

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Protams,ka tā ir,bet mēs esam tik gudri kad nekad līdz galam nedomājam,uzlejam jaunu asfaltu un pēc mēneša to ārdam nost,jo redzi,kanalizācijas vai ko citu aizmirsām ielikt.Tāpat šajā gadījumā,cilvēks ātri ir spiests atdot,bet ko viņš dara,viņš ņem un kādu apzog,varbūt gadīsies tu,kā tu to lai zini!Tādēļ visas lietas vajag izsvērt,apsmadzeņot un nedzīvot pēc krievu domāšanas,nošaut,atņemt mantu utt.Tas var ātri vien tev pašam atspēlēties!Kam būtu poh..,tas šeit to nejautātu!!!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Par to asfaltu gan tiesa, jo komunikācija starp valsts uzņēmumiem klibo un labā roka nezina, ko dara kreisā. Pajautāja tādēļ, ka interesējas par sekām, bet vislabākais padoms, lai cik mēs viens otram nejustu līdzi, vienmēr būs uzņemties atbildību un pildīt savas saistības pret līdzcilvēkiem un arī valsti. Ja visu to ievērotu, un divas reizes apsvērtu pirms kaut ko uzņemas darīt vai nenovestu sevi līdz neadekvātam stāvoklim, kad pazūd veselais saprāts, tad nekādu problēmu nebūtu.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Visa dzīve sastāv no izvēlēm, mēs varam pieņemt pareizo izvēli un varam izvēlēties nepareizu ceļu. Vienīgais, kas mūs attur no nepareizām izvēlēm ir pienākošais sods un sabiedrības nopēlums, izraidīšana no sabiedrības, tas, ko mēs saucam par sirdsapziņu, tiem, kam tā ir un netiek apklusināta un noslīcināta alkoholā vai narkotikās. Vislētākais un pareizākais ieteikums ir naudu atrast, aizņemties no vecākiem, brāļiem, māsām, vecvecākiem, draugiem un samaksāt. Tas iznāks krietni lētāk!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.