Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Verners

+4547

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1421 skatījumi

Kapēc Latvija neverātu taisīt militāras tehnoloģijas?

Politika un valdība » Armija

Nepietiek finansejums?(eu vai ASV nevaretu pafinanset?) Cilveki?(Lai gan tautas balsi radija par tiem rtu genijiem ko vini tur sataisijushi?)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

būtu jau jauki ja latvietis rādītu kaut ko militāri unikālu!! bet jā, drīz vien latvija lkm bus krize cik es sapratu no ziņām un latvijai nav lidzekļu lai segtu izdevumus par ģeniālu izgudroju tpc vien mes buvejam tikai dronus un tie galvenokārt sastāv no jauktiem dzelžiem nevis no 1 piemeram Cinka utt :D

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tas nav naudas jautājums. Lai gan arī līdz tam nonāktu, ja mūsu vajadzībām ko gribētu taisīt. Tas ir ekspertīzes, profesionalitātes un infrastruktūras jautājums. Militārās ir tādas pašas tehnoloģijas kā civilās, to izstrāde un radīšana neatšķiras no citām tehnoloģijām. Civilos izgudrojumus tikpat uzmanīgi sargā kā militāros.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Tas, visticamākais, ir finansu jautājums. Padomā - mūsu zinātniekiem / izgudrotājiem nepietiek līdzekļu, lai pat patentētu kādus samērā vienkāršus izgudrojumus... Militāro tehnoloģiju radīšana jau pati par sevi prasītu daudzkārt lielākus ieguldījumus, kur nu vēl viss tas nežēlīgi birokrātiskais process, lai to aizbīdītu līdz ražošanai. ;)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.