Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4826 skatījumi

Esmu grūtniece,mans dzemdibu termiņš bija 8 augusts,bet dzemdības nesakas,ko man darit tālāk?

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Man skaitās grūtniecības 40/41 nedēļa,pēc ārsta un sonografijas datiem,pēdējais dzemdību termiņš bija 8 augusts,bet dzemdibas vēl nesakas,Cik ilgi varu gaidīt un ko man darīt tālāk?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

A. L.

+7446

 
Te neviens labu un precīzu atbildi nepateiks, jo ne mēs redzam Tavas analīzes ne ko tādu. Tādi jautajumi noteikti jājautā ārstam. Zinu tikai to, ka mana māsa pārnēsāja par nepilnām 3 nedēļām, kaut analīzes visu laiku bija labas, un komplikāciju nebija. Beigās piedzima ar ķeizasgriezienu, jo mazā galīgi negribēja šajā krīzes skartajā valstī rādīties laukā no ērtajām mammas miesām.
Aizdodies pie ārsta un tur jautā šos jautājumus. Visādi citādi vēlu veiksmi Tev un mazajam ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Voo Doo

+2100

 
Ir pagājusi tikai viena diena un pagaidām uztraukumam nav pamata. Varbūt mazais nāks pasaulē jau pēc dažām stundām. Ja viņš nepiedzimst vēl dažas dienas, tad gan ej pie ārsta. Viņš zinās ko darīt, respektīvi, liks slimnīcā un stimulēs dzemdības. Bet pagaidām neuztraucies un izbaudi skaistāko laiku :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aizej noteikti pie ārsta, jo pāsstaigāt ir diezgan bīstami, ja dzemdības nesāksies tuvākā laikā, tev viņas izsauks ar medikmentiem

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tev ar dakteri ir jarunaa,jo tev bija konkretaa datumaa jadodas uz slimnicu,ja nesakas dzemdibas tad dakteris saka kad un ka taisis stimulaciju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Es ar savu puiku pārstaigāju divas nedēļas. Bet tad gan ārsti mani sūtīja uz slimnīcu stimulēšanai. Mazais laikam nobijās un naktī pats sāka izrādīt visas pazīmes, ka grib tik laukā. Bet tās divas nedēļas bija darījušas savu. Puika bija paliels un nomocījos pa riktīgo, bet beigās viss beidzās labi.:)
Ja jau tev drīz jādzemdē, tad noteikti tev jau ir sava vecmāte - pazvani viņai un uzjautā ko un kā labāk darīt.Galvenais nekrīti panikā un tie radi kas mācas virsū ar jautājumu "Nu kad tad tu dzemdēsi?", lai iet bekot. Nesatraucies!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Neesmu ginekologs, bet paskatīties varu...
Tātad, dzemdībām nenotiekot aptuveni divu nedēļu laikā pēc noteiktā datuma, būs jātaisa stimulēšana vai ķeizargrieziens. To divu nedēļu laikā mazulis izaug lielāks, nekā pietiek rūmes ārā nākšanai. Tas var beigties letāli abiem.
Vēl kas ir ļoti bīstami šādā situācijā - ticēt visādiem atbildētājiem šādās lapās.

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Var jau redzēt, ka tu neesi ne ginekologs, ne bērnu iznēsājis, pārnēsāts bērns var pēkšņi sākt elpot un sarīties augļūdeni, sūtīšanu pie ārsta tu uzskati par neparezu atbildi?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.