Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

YXY ****

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2834 skatījumi

Antibiotikas un grūtniecība!!!!!!!!

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Labdien.Mēs ar vīru nolēmam ie;nemt bērniņu-es vispirms biju aizgājusi pie ārsta uz pārbaudi-atrada vīrusu-kuru īsti neatceros nosaukumu-bet izrakstīja tabletes kurās bija jādzer mums kopā ar vīru -Fluconazol Nycomed 150mg;Wobenzym;Doxylan un vaginālai krēms Dalacin!Ārstam biju jautājusi pēc cik ilga laika pēc tabletem var ieņemt bērniņu-viņa teica tagad lai mēs pabeidzam dzert tabletes-sagaidām mēnešreizes un var taisīt bērniņu!!Bet mums ar vīru ir bailes vai nav par ātru!!Padalietes pieredzes!!Pateicamies jau iepriekš!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dace Pētersone

+360

 
Domāju, ka droši varat sekot daktera norādījumiem un mēģināt ieņemt bērniņu pēc MR sagaidīšanas. Kā jau te iepriekš minēja, šie ir pretsēnīšu preparāti un tādi, kas palīdz uzlabot imunitāti, lai slimība neatkārtotos. Grūtniecību var ietekmēt tikai tās antibiotikas, kas dzertas grūtniecības laikā nevis pirms tam.
Veiksmi!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Kopsh kura laika viirusus ar antibiotikaam aarstee?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Fluconazol Nycomed ir pretsēnīšu līdzeklis, Wobenzym ir hematoloģiskais medikaments, Doxylan ir pretmikrobu medikaments un Dalacin vaginālais krēms ir ginekoloģiskais premikrobu antispetiskais līdzeklis. Ja analīzes mikrobu infekciju organismā neatrod un esat pabeigusi visu ārstēšanas kursu, tad nav nekāda pamata uztraukumam un varat droši ieņemt bērniņu un dzemdēt veselu mazuli.

pirms 13 gadiem  

YXY ****, pirms 13 gadiem :

Paldies par atbildi!Sakiet lūdzu varbūt Jūs zināt -Uzdotie jautāju saitā pajauta.lv-draugiem.lv draugiem ir pieiejami skatīšanai,vai viņi redz ka es šeit uzdevu jautājumu!

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Šajā projektā uzdotie jautājumi un saņemtās atbildes ir brīvi atrodamas jebkurā interneta meklētājā jebkuram cilvēkam. Uzdotie jautājumi neparādās Jūsu draugiem.lv anketā un nav redzami jūsu draugiem. Lai tos apskatītu ir jāatrod jūsu profils pajauta.lv vai jāsameklē jūsu uzdotais jautājums.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.