Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3781 skatījumi

vai kāda ir palikusi stāvoklī lietojot kontracepcijas tabletes?

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

precīzāk- lietojot hormonālo kontracepciju nevis avārijas kontracepciju.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Neviena metode jau nav 100% droša. 100% droša ir tikai atturēšanās no jebkāda seksa. Bet kontracepcijas tabletes nodrošina pietiekamu drošību un ir labs variants, ja sieviete dzīvo regulāru dzimumdzīvi ar vienu partneri un mērķis ir aizsargāties tikai no mazuļa ieņemšanas.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Nesaki Aivi,ka 100%droša izsargāšanās ir , ja atturās no seksa. Manai muterītei jaunībā bija draudzene, kurai pēkš'ņi palika slikti. Mana muterīte prasa, vai tu neesi stāvoklī? Družka saka, ko tu, kā es varu palikt stāvoklī, man vīrs armijā! Bet, kad viss palika acīredzams, viņa muterītei saka, tev gan bija taisnība, bet stāvoklī laikam paliku no tā, ka gāju pirtī pēc vīriešiem:D

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Hahaha! Viens no vissmieklīgākajiem un muļķīgākajiem attaisnojumiem! Ar 100% pārliecību varu teikt, ka šādi stāvoklī palikt nevar. Ja nu vienīgi pirtī viņa sagrēkoja ar pirtnieku vai kādu citu vīrieti. :-)

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Nu bet viņai taču kaut kas bija jāsaka:D:D:D

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tad jau būs vien taisnība par to pirti, bet bez fiziska kontakta stāvoklī palikt nevar bez medicīniskas iejaukšanās. Bet paskaidrojums tiešām ļoti oriģināls!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Palikt stāvoklī no zālēm? Nu ne taču. :D Nevar.

pirms 13 gadiem  

Gunta Hartnija, pirms 13 gadiem :

ne jau no zālēm- bet šo zāļu lietošanas laikā, saprotams- ja ir dzimumattiecības.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

:D:D:D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mans 2 bērns, puika kuram nu jau ir 10 gadi, ar tabletem mercilon paliku stvokl i ne uzreiz pat to sapratu.... nekad neaizmirsu iedzert tableti i neko nelietoju no tā kas var pavājinat darbību... Daktere teica- tā mēdz gadīties...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kā jau Aivis minēja, hormonālie kontracepcijas līdzekļi nav 100% droši, taču 99,99% ir gana labi. Stāsti par sievietēm, kas palikušas stāvoklī pat lietojot kontracpecijas tabletes ir ārkārtīgi pārspīlēti un neizslēdz vienkāršo patiesību, ka dažkārt cilvēki mēdz aizmirst iedzert to tableti. Kārtīgi lietoti modernie hormonālie kontracepcijas līdzekļi ir visērtākie un drošākie tirgū.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man pazinja palika staavoklii...

Tagad esot ljoti labs veids pie ginekaloga vajag pajautaat ir taadas zaaliite s kuras ieshpricee uz meenesi pa 4ls un esot visefektivaakaas :)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.