Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sintija

+20

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3369 skatījumi

Ka bez problemam ienemt berninju?

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Man tada problema,agrak, lai ienemtu berninju man vajadzeja loti mazu daudzumu spermas.
Tagad tada problema,ka esam gatavi un tik ljoti velamies beebi,it ka nekas nesanak,jau ka menesi neaizsargajamies,vinmer vainu aizspiezu vai vel kaut ko izdaru un neka.Te pedejo reizi sedeju lidz pedejam.JA liels daudzums iztek,nozime,ka nekas tur netika?!
Ka var ez tadam problemam palikt stavokli?
Paldies jau iepieks!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Citi pāri cenšas ieņemt bērnu gadu, divus vai piecus, kamēr sievietei izdodas palikt grūtai. Viens mēnesis nav nekas traks un par to nav uzreiz jāuztraucas. "kermenis ar laiku mainās un tik tiešām var būt tā, ka nekas neiznāk - tā ir māksla uzķert īsto brīdi. Citam pietiek ar vienu reizi, citam vajag veselu gadu.
Aprēķini dienas, kas esi visauglīgākajā periodā un kādas dienas divas vai trīs pirms tam vienkārši atpūtini savu vīrieti, jo ilgstoši nodarbojoties ar seksu bezmaz katru dienu spermas kvalitāte var samazināties.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Personīgi zinu pāri, kurš centās gadus 10, kamēr bērns pieteicās un abi bija pilnībā veseli un abiem bija kopīgs bērns.
padzer vitamīnus, varbūt aplūko internetā (bez uzmanīgi), kādas zāļu tējas padzert, lai uzlabotu auglību. Viss notiks tad, kad tam jānotiek.

Ivars, pirms 13 gadiem :

pareizi, Indra, draugam vismaz nedēļu jāaturas šķiest "spēkus" - lai nogatavojas miljoni!

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Aya Mercy

+1945

 
Ak Dies, vai tiešām visiem jāzin cik spermas palika Tevī... un kā to visu aizturi :O Ginekologs risina šādas problēmas. just sayin!

pirms 13 gadiem  

Sintija, pirms 13 gadiem :

Nju ja jauta tadat interese,vienalga cik tur vinas ir cik ne.Ginekalogi iesaka to ko meginajusi 100 reizu.Uzdevu konkretu jautajumu,maz kam tada situacija ir bijusi un ka ar to cinijusies :@

Antons, pirms 13 gadiem :

Tiešām - ak dies! =) Ne jau kvantitātei ir nozīme, bet kvalitātei. Cik var noprast no Taviem jautājumiem, Tev šogad ir bijis aborts un vēl šādas tādas problēmas.. turklāt ņemot vērā, ka mūsdienās mēneša laikā reti kurš pāris uzreiz tiek pie bērna, pagaidām satraukumam pamatu neredzu - vienkārši nevajag uz to iespringt, jo stress ietekmē negatīvi daudzas lietas. Un kā jau te citi teica - vīrietim arī vēlams iztikt kādu laiku bez seksa (un sevis apmierināšanas).

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Pilnībā piekrītu Aijai. Jābūt idiotam,lai publiski apspriestu tik intīmas problēmas.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Kam jāiztek, tas iztecēs. Gan jau kāds no tiem miljoniem nonāks līdz mērķim... efekta pastiprināšanai vari pēc seksa "svecītē" pastāvēt... ;oD
Un pirmkārt man liekas viss ir galvā - atslābsti, nedomā par rezultātu un izbaudi labāk procesu. Gan jau mazais pieteiksies.
papildus potenciālais tēvs var aiziet nodot spermu analīzēm - džast for informeišen.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšniekam taisnība, atslāpsti un nestreso. Palaižat kādu dienu starpā, lai sperma nobriest, izmainat ieņemšanas situāciju, esmu lasījusi, ka palīdz stresiņš, neparasta situācija(ciemos vannas istabā, kad citi ciemiņi aizrāvušies ar sarunām), laivā:D , kad vecāki aiz sienas vēl nav aizmiguši un var ienākt istabā jebkurā brīdi...Par to, ka bērns var nebūt, jāsāk stresot apmēram pēc diviem gadiem, tā es lasīju gudrā žurnālā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

elina

+340

 
liktenis,mums ar pirmo piegājienu :D

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.